Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem ad képet a monitorom?

PandaaYxZ kérdése:

Miért nem ad képet a monitorom?

Figyelt kérdés

Windows frissítéskor ugye újraindúlt a gép, frissített de miután lefrissített nem adott képet a gép. Nem ír semmit se ha bekapcsolom a gépet csak akkor ír valamit ha a monitort kapcsolom ki-be és azt írja hdmi no signal.

Ki-be dúgtam a kábeleket semmi, felcseréltem a ramokat semmi, ki be dúgtam mindent a gépbe semmi, ki is takarítottam de akkor is semmi.. Még annyi van hogy pirosan világít a led 2 helyen:

[link]

[link]

Valaki tudna segíteni?

tegnap 14:51
1 2
 1/17 P.O.C. ***** válasza:
Mi a pontos típusa az alaplapnak? Asus alaplapoknál debug ledsor általában feliratozva van az nyáklapon a led mellett, ha nincs, akkor megtalálod a kézikönyvben hogy melyik állapot vagy szín mit jelent.
tegnap 15:05
 2/17 A kérdező kommentje:
Msi A320M Gaming Pro alaplap
tegnap 15:11
 3/17 A kérdező kommentje:
Az az érdekes hogy eddig is piros volt a led és ment rendesen a gép, semmi baja nem volt. Most hogy windows frissítettem nem ad képet és világosabb lett is a piros led fénye.
tegnap 15:13
 4/17 A kérdező kommentje:
Most néztem meg, indításkor a felső led piros ami elvileg a proci, eltűnik és amikor beindúlt a gép akkor meg a videó k. ami felülről a harmadik
tegnap 15:23
 5/17 P.O.C. ***** válasza:

Alulról a második led kigyulladása pont VGA hibát jelent a kézikönyv szerint. És a tünetek is stimmelnek, mert nincs kép.

Szedd ki és takarítsd meg a csatlakozókat, hátha.

tegnap 15:51
 6/17 A kérdező kommentje:
Megtakarítottam mindent, azt nem értem hogy mi lett vele hogy hírtelen se kép se semmi.. Az előtt rendesen ment a gép semmi baja nem volt, de miután le frissűlt a windows tönkrement? Vicc az egész
tegnap 15:57
 7/17 Szirty ***** válasza:

"...azt nem értem hogy mi lett vele hogy hírtelen se kép se semmi."

"Windows frissítéskor ugye újraindúlt a gép, frissített de miután lefrissített nem adott képet a gép"

A frissítés hasznos. Új funkciókkal ruházza fel a rendszert és sokkal biztonságosabb lesz.

A frissítés kötelező. Azonnal frissíteni kell kérdés nélkül, ahogy egy frissítés elérhetővé válik.

A tied már annyira biztonságos így, hogy azt baj már nem érheti.

tegnap 16:21
 8/17 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondd el hogy windows update után miért nem jó a gép? AZ ELŐTT SEMMI BAJA NEM VOLT
tegnap 16:23
 9/17 anonim ***** válasza:
A Windows 11 hét nemrég kijött egy olyan frissítés ami tönkrevágja a gépet. Lehet te is ezt töltötted rá.
tegnap 16:30
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Ha ezt telepítetted akkor vegyél új gépet, ne kínlódj vele!

tegnap 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!