Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék a mesterséges...

M dzsuzeppe kérdése:

Hogyan tudnék a mesterséges inteligencia segítsével egy listát készíteni az egyik optikai cég vetítőiről?

Figyelt kérdés
Szenvedéllyes gyüjtő vagyok, vetítő gépeket gyűjtök. Az nagyszerű hogy a Leitz ( Leica ) cég egy fantasztikus honlapot készített a vetítőkről Pradoseum néven. Itt meg van az összes Leica vetítő amit forgalmaztak. Van egy orosz honlap is ahol az összes szovjetúnióban forgalmazott diavetítőről van adat. Viszont pl. Zeis Ikon gépeiről nincs ilyen honlap. Az a kérdésem hogy a mesterséges inteligencia meg tudná-ecsinálni hogy készít egy listát a forgalomba hozott Zeis vetítőkről, évszám szerint?
tegnap 10:16
 1/4 anonim ***** válasza:
63%
Ha a Zeiss-ről van szó, nekem készített egy listát a ChatGPT, hogy helyes-e, azt nem tudom. Minden bizonnyal neked is készít listát évszámokkal, de az állításokat majd neked kell ellenőrizni.
tegnap 10:28
 2/4 anonim ***** válasza:
40%

A puding próbája az evés... A Gemini nekem csinált egy szép táblázatot ezekről a következő kérésre: készíts táblázatot a zeiss diavetítőkről, amely tartalmazza a típust, és a megjelenés évszámát.

Így kezdődik:

Zeiss Ikon Diaprojektor 1928

Zeiss Ikon Moviscop 1930

Zeiss Ikon Ikolyth 1935

tegnap 10:39
 3/4 anonim ***** válasza:
"Csinálj listát. Mindenről."
tegnap 13:24
 4/4 anonim ***** válasza:

mindenről nem fog tudni listát csinálni mivel a legújabb modell is csak 2024 októberéig van updatelve, az az után megjelenő gépekről nem lesz fogalma.

Kell íratni vele egy listát évekre bontva, vagy vannak publikus adatbázis honlapok, pl kaggle. ahol lehet van is infó a gépekről.

tegnap 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!