Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha hosszan néztek egy fiút, az jelent valamit?
Ki fogom akkor deríteni.
Azért kérdeztem, mert nem akarok esélytelenül ismerkedni.
Köszönöm a válaszokat. De még jöhetnek ha valakinek más a véleménye...
50-50% az esély
Én direkt nem szoktam sokat ránéznin arra aki tetszik, hogy ne legyen feltűnő, de persze néha előfordul. Lehetséges, hogy tetszel neki vagy szimpatikusnak talál, de velem is szokott olyan lenni, hogy nézek valakin valamit huzamosabb ideig, de ettől függetlenül nem érzek iránta különösebben semmit.
Minden esetre figyeld az apróbb jeleket és szólítsd meg, de úgy, hogy: "most akkor bejövök neked, azért nézel?" vagy ismeretlenül úgy, hogy: "szia, tetszel! Látom szoktál engem nézni, én is bejövök akkor neked?" nekem ez inkább kicsit riasztó lenne, vagy tolakodásnak tünne, inkább valami 'barátibb' szöveggel közeledj felé (bár szerintem te sem az előbb említett példákhoz hasonló szövegen gondolkodtál)
ui.: Sok sikert hozzá;)
előző vagyok(#8) és javítanám a szövegem
*....szólítsd meg, de Ne úgy, hogy...
Azt ki hagtam, hogy ez nem olyan nézés mint amikor én ránézek és elkapja a fejét. (Inkább az van, hogy ránézek, látom hogy néz, aztán megint odanézek, mert nem látok mozgást és még mindíg néz.)
Egyébként azért nem tudom hogy szólítsam meg mert nem akarom elriasztani és mivel friss vagyok a csapatban ezért nem akarom, hogy rossz vélemény alakuljon ki rólam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!