Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedhetik a szülők hogy náluk aludhassak?
16 éves vagyok és a barátnőm pedig 14. Lassan fél éve vagyunk együtt, de kb 10 hónapja ismerjük egymást. Nagyon jóban vagyok a szüleivel és ez visszafele is megvan. Nagyon értelmiségiek a szülei ami szerintem befolyásolhatja a döntésüket.
Kicsit nagyobb a távolság kettőnk között és gondoltuk hogy akkor náluk aludnék és akkor 2 napot is együtt tudnánk tölteni, viszont a szülei nem engedik és egyből azzal jönnek hogy tuti már is szeretkezés lenne és még a vendégszobában se szeretnék mert tuti átszökne hozzám és AZT csinálnánk.
Aludtunk már együtt nyaraláson és akkor se történt semmi rossz tehát nem tartom jogosnak ezt mértékű felháborodást.
Esetleg valami tipp vagy javaslat hogyan lehetne megbeszélni a szüleivel hogy ott aludhassak náluk?
14 éves a csaj, kicsit fiatal még a szexhez és jogosan aggódnak hogy valami történni fog a hátuk mögött, hiába kedvelnek meg a jó a kapcsolat veled szeretnék hogy a "kislányuk" maradjon a csaj amíg csak lehet.
Nem hiszem hogy valahogy meg lehet győzni őket, vannak ilyen begyöpösödött szülők akik azt gondolják hogy ha a lányuk barátja nem aludhat náluk akkor 18 éves koráig nem fog szexelni, nem tudsz mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!