Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyorsnak érzem a tempót. Mit tegyek?
Egy pár nappal ezelőtt elkezdtem beszélgetni egy fiúval, de ezalatt a pár nap alatt szinte végig úgy írogatott mintha már együtt lennénk vagy mint aki már biztosra veszi, hogy össze fogunk jönni. Az elején még csak finom utalásokat tett, mostanra már becézget, olyanokat írkál, hogy ha találkozunk akkor sok-sok csókat ad, és úgy beszél magáról mint leendő párom. Na most ezzel én bevallom őszintén nem igazán tudok mit kezdeni, nem tudom hogyan reagáljam le ezt az egészet...nem akarom megbántani se, de baromi korainak érzem, és talán pont emiatt nem is tudom teljes mértékben komolyan venni a szándékait és így már egyre kevésbé beszélek vele szívesen, mert olyan kellemetlenül érzem magam, hogy ilyeneket ír, én pedig nem tudok rá normálisan reagálni. Nem akarom hülyíteni se, de azt sem akarom, hogy megbántódjon, mert szívesen megismer én jobban is, csak hát nem igazán ad rá alkalmat, hanem folyamatosan jön ezekkel a számomra nyomulós szövegekkel. Finoman próbáltam már jelezni meg mondogatni neki, hogy én ezt még korainak érzem, de nem lett változás, ezért gondoltam hogy neki futok még egyszer csak nem tudom hogyan mondjam neki, hogy ne legyen sértő, és megértse az én álláspontomat. Egyébként nem volt még kapcsolatom és most sem volt direkt tervben az ismerkedés, (főleg, hogy ezt nem is nevezném teljesen annak) és pont ezért nem egészen tudom kezelni ezt a helyzetet.
Szóval, esetleg valaki tudna ebben tanácsot adni hogy hogyan tisztázzam ezt le vele? Lehet hogy hülye kérdés, de tényleg tanácstalan vagyok ezzel kapcsolatban, mert amikor próbáltam neki mondani, hogy lassitsunk akkor úgy tűnt mintha meg sem ertene mi zavar és folytatta tovább 😅
Köszönöm a válaszokat és segítséget :)
Egy picit én is attól félek, hogy nem tisztességesek és komolyak a szándékai, holott elsőre egyáltalán nem olyan srácnak tűnik, de valahogy ahogy mondtad utolsó, bennem is megszólalt a vészcsengő, beten bárki bármit mondhat.
Persze, ha találkozásra kerül a sor ahhoz ragaszkodom, hogy nyilvános, forgalmas helyen legyen! :)
Igazából most arra jutottam, hogy jelzem neki, hogy ez így nekem túl gyors, és megkérem, hogy hanyagolja kicsit ezt a nyomulast, aztán a reakciója függvényében eldöntöm hogyan tovább.
Köszönöm még egyszer :)
Tényleg vigyázz vele, egyrészt lehet csak meg akar dönteni és annak készíti elő így a terepet, hogy gyors sikert érjen el, vagy akár az is lehet, hogy mentálisan kicsit instabil: ő már teljesen beleélte magát, hogy összejöttök, és ha mégsem, akkor nem tudhatod hogyan reagál az elutasításra.
Szóval óvatosan.
Nem akarok vészjósló lenni, de egyszer egy pszichológus pont erről beszélt. Hogy az átverős pasik (nők) pont így férkőznek közel az emberhez. Túlságosan hamar kedveskednek, nagyon törődőnek mutatják magukat, lelkileg közel akarnak kerülni, és pont ez legyen gyanús. Felhozott egy példát is, egy férfi nőket vert át, úgy, hogy 1 hónap után már szerelmet vallott, házassággal kecsegtetett, mindent ígérgetett.
Szóval óvatosan!!!!
Figyi ha találkoztok, lehet ez a nyomulós stílus abban mutatkozik meg, hogy mondjuk nagyon hamar megfogja a kezed, elkezd talán feltűnés nélkül taperolni (a kezét az öledbe teszi, elkezd feltűnően átkarolni, ölelgetni), le akar kapni stb.
Vagy a komplett ellentéte, visszahúzódó és csak írásban “nagy a szája”. A helyedben vigyáznék. Mellesleg nem normális az ilyen nyomulás. Én is most beszélgetek egy lánnyal, aki remélhetőleg a barátnőm lesz, egy buliban találkoztunk, ahol csak smároltunk. Majd másnap elkezdtünk rendesen ismerkedni, de csak ilyen alap dolgok, hogy egyetem, család, sport stb.
Szerintem nagyon könnyű creep-nek lenni. Mindig arra gondolj, hogy mit szólna egy közeli barátja/családtagja, ha megmutatnád neki, hogy miket irogat. Szerintem az amit írtál a kérdésben neki kínos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!