2hete gyorsnak érzem és látom a mozgásokat olyan mint mikor a filmet pergetve nézed dokinka nehéz kifejeznem h mi is ez de jobban ehez tudom hasonlítani Sajna ki próbáltam a drogot és azóta van félek maradandót okozott, mi lehet a baj?
Gondolom jönnek a le"szások teszek hozzá h totál részeg voltam a drogot megvetem és a részegség is azért volt mert nagyon rosszul jöttek össze a dolgok
Nagyon bánom h droghoz nyúltam
Álítólag kristály volt de lehet h füstölö mert az egyik srác mondta h az egyik adag fura volt
Elég sokat magamhoz képest és csak én vagyok így szédülök lassan 3 hete és ha megyek akkor erösődik ez, voltam füll-orr gégésznél nem mondtam neki h drogoztam mert akkor ugy kezel mint aki reg ota drogozik irt egy gyogyszert szédulésre
A fülem fáj zúg is este de azt mondta a doki h semmmi baja a fulemnek, félek h a drog maradandot okozott
Köszi a biztatást jó érzés hogy nem a lecseszést kapom a hibám miatt
Fülemre gondolok hogy az okoz ilyen szédülést és mikor megyek akkor erősebb és még gyorsabb minden körülöttem!
És néha zúg a fülem és fáj és mintha nyomást éreznék benne hol a ballba hol a jobba!
Van e vagy volt e valakinek hasonó gondja?
Ez már lassan 3 hete
De az az érdekes h a fülész doki azt mondta h semmi baja a fulemnek
Irt gyogyszert de egy szemet be vettem és rosszul lettem igy a hazi doki kuldott el inkabb debrecenbe
Nagyon remélem h el mulik mert annyi h ki nyitom a szemem azza kelek h gyorsnak érzem és latom a dolgokat éseléggé belefárasztó a lelekemnek és az agyamnak is
28 vagyok tabuk nélkül irhatom hogy egyszerűen hulye fa* voltam
Sajna párommal a baba dolog nem jön össze és voltak viták
Nem védeni akarom hogy annnyira rossz bele gondolni hogy vannak akik évekig drogoznak sőt ez miatt van pár régi barát akikkel nem is foglalkozom már a drog miatt mert nagyon bele mentek és erre én egyetlen h8bám miatt cseszem el az életem. :(
Veled mi volt pontosan? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!