Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyorsnak érzem a tempót. Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyorsnak érzem a tempót. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy pár nappal ezelőtt elkezdtem beszélgetni egy fiúval, de ezalatt a pár nap alatt szinte végig úgy írogatott mintha már együtt lennénk vagy mint aki már biztosra veszi, hogy össze fogunk jönni. Az elején még csak finom utalásokat tett, mostanra már becézget, olyanokat írkál, hogy ha találkozunk akkor sok-sok csókat ad, és úgy beszél magáról mint leendő párom. Na most ezzel én bevallom őszintén nem igazán tudok mit kezdeni, nem tudom hogyan reagáljam le ezt az egészet...nem akarom megbántani se, de baromi korainak érzem, és talán pont emiatt nem is tudom teljes mértékben komolyan venni a szándékait és így már egyre kevésbé beszélek vele szívesen, mert olyan kellemetlenül érzem magam, hogy ilyeneket ír, én pedig nem tudok rá normálisan reagálni. Nem akarom hülyíteni se, de azt sem akarom, hogy megbántódjon, mert szívesen megismer én jobban is, csak hát nem igazán ad rá alkalmat, hanem folyamatosan jön ezekkel a számomra nyomulós szövegekkel. Finoman próbáltam már jelezni meg mondogatni neki, hogy én ezt még korainak érzem, de nem lett változás, ezért gondoltam hogy neki futok még egyszer csak nem tudom hogyan mondjam neki, hogy ne legyen sértő, és megértse az én álláspontomat. Egyébként nem volt még kapcsolatom és most sem volt direkt tervben az ismerkedés, (főleg, hogy ezt nem is nevezném teljesen annak) és pont ezért nem egészen tudom kezelni ezt a helyzetet.

Szóval, esetleg valaki tudna ebben tanácsot adni hogy hogyan tisztázzam ezt le vele? Lehet hogy hülye kérdés, de tényleg tanácstalan vagyok ezzel kapcsolatban, mert amikor próbáltam neki mondani, hogy lassitsunk akkor úgy tűnt mintha meg sem ertene mi zavar és folytatta tovább 😅

2021. júl. 7. 19:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%

Hagyd ott, tisztan lehet latni, hogy te nem erzel annyit mint o.

Talalj olyat akivel te viselkednel igy, meg aki veled is igy viselkedne, aztan nem lesz baj.

2021. júl. 7. 19:16
 2/18 A kérdező kommentje:
Na jó, de itt csak pár nap interneten való irogatsrol van szó, még szinte nem is ismerjük a másikat, így persze hogy nem érzek iránta többet puszta szimpátianal, meg annál hogy szívesen megismernem jobban. Éppen ezért nem is teljesen értem az ő viselkedéset, ő sem ismer engem eléggé,és én sem őt.
2021. júl. 7. 19:19
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is gyors lenne, pár nap beszélgetés után én sem értem miért becézget, és viselkedik úgy, mintha már együtt lennétek.

Nem normális ez szerintem. Megmondom őszintén, én kioffolnám.

2021. júl. 7. 19:54
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit túl spirázod a dolgot. Találkozzatok személyesen ha tetszik a srác és nézzétek meg milyen a másik élőben. Előtte mondjuk nem árt tisztázni, hogy egyenlőre kíváncsi vagy rá nem kapásból járni akarsz vele. A net okés ismerkedni de nem ott éli senki az életét, szóval szerintem felesleges hónapokig írogatni.
2021. júl. 7. 19:54
 5/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Lehet, hogy valóban kicsit túl reagálom de számomra ez így tényleg túl gyors, hogy ilyen hamar ilyen kijelentéseket tesz miközben tényleg alig tudunk egymásról bármit is. Én nem akartam egyből kioffolni, de egyre jobban zavar, nekem ez így túl sok. Amúgy említette a talit is, és nem is zárkozóm el előle, hiszen ott tudnánk igazán megismerni egymást, de addig is nem szeretném hogy túlságosan beleélje magát, mert én alapból az a típus vagyok aki nehezebben nyílik meg, és bennem még szimpátiánál tényleg nincsen több érzésem felé, nem tudom nekem ehhez valahogy több időre van szükségem, hogy kialakuljon több. Kicsit olyan érzésem van néha hogy ő ezt már elkönyvelte magában, hogy mi együtt vagyunk/leszünk.

2021. júl. 7. 20:08
 6/18 anonim ***** válasza:

írhatod neki, hogy ne nyomuljon annyira, de igazából minden akkor derül ki, ha személyesen találkoztok. Igazából ezért sem érdemes a neten maradni a végtelenségig.

Ha kiderül, hogy nem működik nem vesztegetitek egymás idejét.

Ha meg kiderül, hogy tök jó vele, éljétek az életetek itt a nyár.

Lehet kicsit belelovalta magát a srác, elég fiatalnak tűntök, nem írtad a korotokat.

2021. júl. 7. 20:15
 7/18 A kérdező kommentje:

Persze az igaz, hogy személyesen derül ki minden, ezért is furcsállom, hogy már ilyeneket ír :D igazából csak olyan kellemetlen, hogy nem tudom, hogy reagàljam le ezt a nyomulast, de mindenképp megprobalom vele tisztázni.

Egyébként én 17 éves vagyok, ő pedig idősebb nálam, ő 22 éves. :/

2021. júl. 7. 20:21
 8/18 A kérdező kommentje:
Esetleg ha valaki privátban tudna nekem még egy picit konkrétabb dologban segíteni vele kapcsolatban, azt megköszönné ha írna egy üzenetet.
2021. júl. 7. 20:23
 9/18 anonim ***** válasza:
Ezekről esetleg beszélhetnél vele, hogy lassabban nyílsz meg és ilyenek. Lényeg nagyjából, hogy ne hülyítsd ami adja alá a lovat. Esetleg mondhatod, hogy szimpi de nem szereted a nyomulást (vagy amit gondolsz) és majd élőben kiderül ki, hogy mit szeretnétek. Esetleg átveheted a beszélgetés irányítását, hogy kérdezel dolgokat és nem reagálsz a nyomulós dumájára.
2021. júl. 7. 20:27
 10/18 anonim ***** válasza:
61%

Két dologra nagyon vigyázz: semmi olyan adatot ne adj meg magadról, ami alapján megtalál ha személyesen keres (pl. lakcím), valamint az első pár alkalommal kizárólag nyilvános, forgalmas helyen találkozz vele. Valamint az első alkalommal elhívnám egy barátnőmet, hogy távolról figyeljen, minden oké-e.

Amit írtál, attól megszólalt a fejemben a vészcsengő, tipikus nyomulós szöveg, az ilyenek már az első randin megpróbálnak leteperni (első randinak nem megfelelő hely egy házibuli, csupa számodra idegen arccal), utána meg zaklatnak. Legyél óvatos.

2021. júl. 7. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!