Kinek volt igy? Kb 1,5 hónapja fura minden emberek mozgása mintha számomra gyors lenne de ezt kezdem úgy érezno hogy inkább zavar a mozgásuk, vagy zavar hogy gyors! Vagy inkább annyira zavar hogy gyorsnak hiszem!
Párom szerint depreszió vagy pánik zavar
Voltam fej ct n de semmi
És voltam neurologusnál ott is semmi
Voltam füll orr gégésznél
Ott sincs semmi
Sajna kiprobaltam a drogot
De annyira ráparáztam h lehet kaptam pánik betegséget vagy depresziót mert folyton azon kattogtam h okozottt e valamit
Minden olyan más nem érdekel semmi nagyon mert vissza akarom kapni az énemet
De teszem hozzá nagyon sokat stresszeltem előte és azért rugtam be mert hónapok ota stresszeltem lombik miatt és a melóm miatt plusz jöttek még pénz gondok és igy rugtam be majd a drognak is engedtem
Szia!
Hasonló cipőben jártam/járok én is :). Nekem is volt év végén / ev
Elején egy nehéz időszakom .. majd haverok hoztak ekit, hogy próbáljam ki…. Na és boom onnantól robbant minden, pánikroham.. szédülés és Derealizáció… ez hozta magával a többit, szorongás a mai napig megvan nálam .
Szerintem neked is , ez lehet … szorongás így jön ki :/.
Remélem elmúlik neked is
Én üzletelgetek és nagyon sok sztresszel jár mert az emberek nagyon szemtelenek tudnak lenni és minnél többet segítesz valakin annál több kel
A barátok is becsapnak ha picivel többre akarod vinni
Szorongás, stressz miatt van. Ez olyan mint amikor valakinek pánikrohama van, van egy kis rosszulléted amire ráparázol és 100x rosszabb lesz. Az elméd műveli ezt is veled.
(Mondjuk amikor egy hétre felmentem vidékről Pestre, én is úgy éreztem mintha egy mókuskerékben hajtanának, amikor visszajöttem vidékre meg olyan lassan sétálgattak az emberek hogy azt hittem be vagyok szívva :))
Olyan mintha még az árnyékom is megzavarna amikor meglátom
És minnél több az ember úgy érzem és látom hogy többember mindenki gyors és nagyon zavaro
Nrm voltam ilyen és magamat okolom h ez lett ön kínzás az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!