Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek mennyire jönnek be a homokóra alakú lányok?
Figyelt kérdés
Tehát nagy mell, kerek popsi, vékony test. Számotokra ez mennyire vonzó?2021. jún. 20. 11:47
12/13 anonim válasza:
Lehet bennem romlott el valami, de a nagy mellet és feneket valahogy nem tudom vonzónak találni. A vékony alak tetszik, ehhez pedig még általában aránytalanok is, ami sajnos még jobban rombolja az összképet. Hogy pontosan milyenre is gondolsz, mellékelj kérlek valami képet. Illetve sokszor látok kérdéseknél mindenféle méretet, de én még halandó, egyszerű emberrel, akinek nem szabó vagy valami hasonló a foglalkozása és el tudja képzelni, olyannal még sose találkoztam és jómagam sem vagyok az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!