Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó a homokóra alak??
Figyelt kérdés
Nekem homokóra alakom van de én nem szeretem. Nem tudom miért jó ha valakinek széles a csípője én utálom. Kicsi derék széles csípővel nekem olyan aránytalan, de nővérem is mindenki ezért nyafog, hogy ilyen kell. Ez annyira bejön? 16/l2020. jún. 11. 21:33
2/7 anonim válasza:
Már az ősember is arra bukott, mert a széles csípőjű nők könnyebben hordanak ki egy gyereket, mint slank társaik. :) Ez belénk van kódolva, inkább örülj neki és fogadd el magad, mert akár szereted, akár utálod, abban a testben kell leélned az életed. :)
3/7 anonim válasza:
Ne utáld, mert nagyon sok nő a fél karját odaadná egy ilyen alkatért, a legtöbb férfi pedig ezt tartja a legvonzóbbnak.
4/7 anonim válasza:
Mert jól néz ki. De felesleges túlságosan ráparázni.
5/7 anonim válasza:
teljesen átérzem, nekem is olyan, és én sem szeretem :D
6/7 anonim válasza:
Kérdező és #5, miért nem szeretitek?
7/7 anonim válasza:
Nekem is homokóra alakom van es imádom. Hidd el a fiúknak nagyon bejon, szóval orulj neki. En csak olyankor nem szeretem annyira amikor egy nadrag vagy szoknya a csipomon alig jon fel, de a drerkamnal meg nagyon elall. Ennyit viszont siman meger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!