Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, hogy így vagyok beírva neki?
Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú,de nem értem,hogy ez mit jelent.:
Úgy vagyok neki beírva,hogy “⏳”.
Mit jelent a homokóra?
Valaki tudna segíteni?!
Előre is nagyon szépen köszönöm!:)
2020. ápr. 30. 11:12
1/11 Stark2000 válasza:
Elég sok mindenre lehetne ebből következtetni. Ha annyira érdekel, inkább kérdezd meg.
2/11 Balatoni srác^ válasza:
Az lenne a legegyszerübb, ha tőle kérdeznéd meg. Így 1000 féle lehetőség van, hogy miért vagy így beírva neki.
3/11 anonim válasza:
Én is mindig berakok valamit ami illik az illetőre szerintem. Tehát sok mindent jelenthet számára xd
4/11 anonim válasza:
En is berakok valamit ami illik az illetőre de általában a nevét is beírom..
6/11 A kérdező kommentje:
#1/5
Például mire lehet ebből következtetni?
2020. ápr. 30. 14:41
8/11 anonim válasza:
Tipp: azt is jelentheti b*zi (homokos) vagy.
9/11 anonim válasza:
Ha jó az alakod, akkor utalhat arra is.
Viszont nem értem ki ír be ilyen becenevet. A legegyszerűbb lesz ha megkérdezed, elvégre mi honnan tudjuk ki mit gondol?
10/11 anonim válasza:
A végén mit jelent?Megkérdezted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!