Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek mennyire jönnek be a homokóra alakú lányok?
Figyelt kérdés
Tehát nagy mell, kerek popsi, vékony test. Számotokra ez mennyire vonzó?2021. jún. 20. 11:47
3/13 anonim válasza:
Nekem az 🤷 mármint ilyen normálisabb határok között, szóval nem ilyen Nicki Minaj, vagy Kardashian-féle. Egyébként meg mindenkinek más jön be.
20F
5/13 anonim válasza:
Semleges. Nem ez lesz ami meg fog majd benne, hanem az ha mosolygós lány és rendben van belsőre.
7/13 anonim válasza:
Nekem a napóra alakúak jobban tetszenek.
9/13 anonim válasza:
Nekem tetszik, de csak ha nincs nagyon széles csípője meg nagy segge. Edzett kerek fenekkel viszont nagyon jól áll, nem a löttyedtel.
10/13 anonim válasza:
Mondjuk azt nem árt hozzátenni, hogy a homokóra alkatúak 10-ből 9x nem vékonyak, teltebb alaknál látszik csak szépen az ilyen alkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!