Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtetszett egy évfolyamtársam, hogyan tovább? A többi lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ahogy láttátok a kérdésben is, megtetszett egy évfolyamtársam. Annyi a baj, hogy pár napja ballagtam el általánosból és szerintem soha többet nem fogom látni. Holnap még lesz egy évzáró, esetleg ott tudnék odamenni hozzá. A fiúnak egy osztálytársa közeli barátnőm, talán tőle tudnék szerezni infókat. Az utolsó 2 hétben tetszett meg ez a fiú, pont az esetem és biztos vagyok benne, hogy jó társaság. Még az tart vissza, hogy egy régebbi barátommal jóban van és az az exbarátom drogozik, alkesz, stb. Félek, ha megismerem ezt az évfolyamtársam, akkor ki fognak beszélni (nem a legjobb ember az exbarátom). Szerintetek megérné megismerni ezt a fiút? Várok ötleteket, hogyan kezdjek el vele beszélni és miről? Köszönöm a válaszokat :)2021. jún. 20. 10:54
1/4 anonim válasza:
Ha szereted, akkor mindenképp kezdeményezz nála, ha látod rajta, hogy nem vevő rád, akkor hagyjad.
Velem is történt most ilyen, csak én gimiből ballagtam. Nekünk egy bankett volt, próbáltam nála kezdeményezni, de nem nagyon érdekeltem őt. Most próbálom elfelejteni, de nagyon nehéz.:(
19/F
2/4 A kérdező kommentje:
Megpróbálok akkor kezdeményezni, biztos lesz majd valami. Sajnálom, hogy neked nem jött össze. :/
2021. jún. 20. 11:31
3/4 anonim válasza:
Mi az, hogy csak az utolsó 2 hétben tetszett meg, és akkor lett "pont az eseted"? Előtte ronda volt? Vagy valaki/k nem engedték, hogy tetsszen? Amúgy meg, ha már előre a problémákat vízionálod, hogy zűrös lehet a srác, meg hogy kibeszélnek majd, akkor szerintem inkább hagyd!
4/4 A kérdező kommentje:
Értékelem, hogy ezt leírtad. A félév zárás előtt lett a sulink diákja, nagyjából januárban. :) Zavaros volt az az időszak, január végén felvételiztem. Sajna nem is volt rendes suli március és május között. Alig láttam.
2021. jún. 20. 13:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!