Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezt én értettem félre vagy valóban jók a megérzéseim?
Figyelt kérdés
Tegnap "osztálybuli" volt az egyik osztálytársaméknál (fiú) és gofrit ettünk. Sorba álltak és az osztályfőnök sütötte. Én nem álltam sorba, mert sokan voltak. Ezt hallodta az egyik lány, aki alapból mosolyogni szokott rám. Én egy hintaágyon ültem és oda jött mellém, hogy felezzük el az övét. Tetszek neki vagy csak szimplán kedves? Ez aranyos volt szerintetek is tőle? Azóta egy kicsit felkeltette az érdeklődésemet...
16f
2021. jún. 15. 06:55
1/3 anonim válasza:
Ennyiből nehéz megállapítani, de sanszos, hogy így próbálta felhívni magára a figyelmet, ami sikerült is. Ha sokat keresi a társaságod, szoktatok szemezni és beszélgetni, akkor nem vagy közömbös a számára.:)
2/3 anonim válasza:
Egyelőre ne gondold tovább, amiről nem vagy meggyőződve. Eddig is mosolyogva nézett rád, ami jelent valamit (várta, hogy lépj feléje, de Te nem tetted). Más jelét a szimpátiának nem mutatta feléd? Miért csak az eset óta kezdi felkelteni a figyelmed? Ha eddig közömbös volt, akkor miért volt közömbös? Ezekre adj magadnak választ ás döntsd el, hogyan tovább. Itt a szünidő. Tudtok majd találkozni? Vess össze minden pozitívot és negatívot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!