Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl idős vagyok egy 15 éves lányhoz? Én 19 éves vagyok.Nagyon tetszik egy lány, el akarom hívni randira, csak félek hogy túl idősnek tart.
Figyelt kérdés
2021. jún. 14. 18:12
11/14 anonim válasza:
Hát én 19 eves fiúként minimum 17 éves csajjal ismerkednék csak. Azért mert a fiatalabbak nagyobb arányban nem akarnak semmit, csak szórakoznak vagy csak beszélgetőpartnert keresnek. Ha mégis menne a beszélgetés, ezeregyszáz év mire összejöttök, arra meg egy 19 évesnek nincs ideje xd, megy tovább egy érettebb csajért, akit pl 2 hónap alatt fel lehet szedni, nem pedig 2 év ismerkedés után engedi csak letolni a bugyiját... De ha annyira odavagy érte, nyugodtan várhatsz a csigalassúságára ha megéri neked.
12/14 anonim válasza:
Hosszútávú befektetés. Nekem megéri jobban. Nem csak dugni akarok.
13/14 anonim válasza:
Én eddig csak 18 évesekkel ismerkedtem komolyabban.Ők kezdeményeztek nem én.Ha szeretnél vele járni elotte jol ismerd meg mérd fel hogy elég érett-e egyáltalán egy kapcsolathoz.Várj egy kicsit többet a dolgokkal ne kapd le az első randin mert lehet megijeszted vagy azt hiszi csak ki akarod hasznalni ot.Sok sikert!Remelem segitettem<3
15/L
14/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy idős hozzá, én is 19 voltam mikor összejöttem párommal, aki akkor töltötte be a 15-öt. 29 éve együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!