Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen póló nem tetszik egy fiún?
Figyelt kérdés
Azt is írjátok le hány évesek vagytok kérlek. Én 17 vagyok de többnek nézek ki2021. jún. 7. 10:38
1/17 anonim válasza:
Rózsaszín, túl nagy mintás giccses, párducmintás, etc.
A sima egyszínű vagy semlegesebb minta tetszik.
2/17 anonim válasza:
Bocsi, 32 vagyok, nem a korosztályod de remélem nem gond,hogy írtam.
1es
3/17 anonim válasza:
Olyan ruhákat hordj amiben jól érzed magad, azokban leszel a legvonzóbb. :)
4/17 A kérdező kommentje:
#2 akármilyen korosztály írhat! Köszi :)
2021. jún. 7. 10:57
5/17 anonim válasza:
Én 1es valaszaval ertek egyet. 17 vagyok
7/17 anonim válasza:
Ha túl nagy, pl. kétszer belefér.
Azok a bő trikó fazonúak, amiknek akkora a kivágása, hogy totál csupasz, nem is értem, mire jó.
Ha annyira feszül, mintha két számmal kisebb lenne.
Ha valami trágár felirat van rajta.
A minták engem nem zavarnak. Egy feltűnő, trópusi mintás is lehet jó. Nyilván nem valami komolyabb helyre. De nyaralás, vagy csak úgy mászkálni nyáron az utcán, teljesen jó.
8/17 anonim válasza:
A rózsaszín.
A feltűnő márkajelzéses.
A hímzett.
A szakadt/kifakult.
A kihízott.
37N
9/17 anonim válasza:
Sok mintás, sokszínű, izompolos, stb.
Egyszínű, vagy kevés mintas ami jól néz ki.
10/17 A kérdező kommentje:
És ha egy kisebb minta van a közepén pl egy fekete pólón? Egy farkas vagy akármi, [link]
2021. jún. 7. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!