Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el egy osztálytársamnak, hogy tetszik?
Figyelt kérdés
Félek, hogy ha elmondom és esetleg én neki nem jövök be, akkor utána fura lenne minden nap találkozni.2021. jún. 4. 18:58
1/4 anonim válasza:
Hívd el sétálni és ha látod rajta, hogy élvezi a veled töltött időt, akkor finoman hozd fel a témát.
2/4 anonim válasza:
Először próbáld meg kideríteni neki bejössz-e. Ha igen, akkor érdemes elmondanod neki te hogyan érzel. Ha azt veszed észre ő nem nyitna feléd, akkor szerintem ne pazarold rá az időd.
3/4 anonim válasza:
Nem szeretnélek megrémíteni, de csak akkor tedd ha tényleg látsz rá esélyt, hogy vannak érzései irántad. Például ha csak köszöntök egymásnak, meg néha beszélgettek ne mondd el neki. Nekem szerelmet vallott az osztálytársam, amikor konkrétan csak köszönőviszonyban voltunk, kínos volt utána. Mondjuk az más kérdés, hogy visszautasítottam, de azóta már megbántam...
Esetleg kérdezd meg, hogy van-e valaki, aki tetszik neki.
4/4 anonim válasza:
Na figyi segítek! Kérlek,hogy fiú vagy lány vagy illetve milyen a viszonyotok.Nem lehetsz szerelmes maximum bellé zúgtál,a szerelem akor alakul ki hogyha össze jöttél valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!