Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire ritka az olyan nő,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ritka az olyan nő, akinek nagyon kicsi a melle, de nem csinál belőle problémát, és elhiszi, hogy van, akinek ez nagyon tetszik?

Figyelt kérdés
2021. jún. 13. 09:31
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem nem olyan ritka.
2021. jún. 13. 09:33
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Aki ilyen adottságokkal rendelkezik és volt már értelmes kapcsolata, az szerintem simán elhiheti. Ha a barátja kis mellekkel együtt is megdícséri, hogy szép és kívánatos, akkor nem lesz gondja az önbizalommal.:)
2021. jún. 13. 09:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem pl kis melleim vannak, és nem zavar. Sőt örülök neki, mert így jobban tetszik. Amúgy a környezetemben se nagyon problémázik senki az ismerőseim közül, hogy kicsik a mellei, szóval szerintem nem olyan ritka.
2021. jún. 13. 09:57
 4/7 anonim válasza:
100%
Azért,alkot a természet kicsi és nagyot, mert így hozza egyensúlyba az életet.
2021. jún. 13. 11:40
 5/7 anonim válasza:
100%
a 3-as helyzetében vagyok, kifejezetten örülök, hogy kicsik a melleim, és egyáltalán nem ritka az ilyen
2021. jún. 13. 12:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ritka. Ha megfigyelem a környezetem sokkal több kis mellű nő van ès nem problémáznak ezen. Nekem is kicsi. Néha megfordul a fejembe, hogy azért nem lenne rossz, ha nagyobb lenne. De összességében nem érdekel, nekem ilyen és kész.
2021. jún. 13. 12:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is úgy általában inkább a kisebb mellű nők jönnek be. Nem azt mondom, hogy akinek olyan jófélék vannak nem nézem meg. Legyen az alakja olyan, amilyen nekünk bejön, onnantól meg a részletek másodlagosak. A személyiségre most nem térnék ki, az értelemszerűen fontosabb, mint a külső.
2021. jún. 24. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!