Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 23 éves fiú tetszik, Ez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 23 éves fiú tetszik, Ez probléma?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy 15 éves lány vagyok, Augusztusban leszek 16. Tetszik nekem egy 23 éves fiú. Átlagos kinézete van, de a személyisége valami csodálatos. Szerintetek megérne közeledni hozzá, mert ilyen idős ? (Nem nyomulni)

2017. jún. 28. 00:14
 1/7 anonim ***** válasza:
43%
Hát ha neki nem probléma hogy 15 vagy akkor nyugodtan.:)
2017. jún. 28. 00:16
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Hát ő már felnőtt, te pedig most kezded a középsulit. Nézz a saját korosztályodból valakit, te még nagyon fiatal vagy.
2017. jún. 28. 00:56
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Problémának egyáltalán nem probléma. Sőt ha barátkozol egy érettebb emberkével, aki tényleg olyan mint amilyennek leírtad, abból te is nagyon sokat tanulhatsz. Aztán később meg ki tudja, ha érettebb leszel, hogy nem-e lesz belőle valami.
2017. jún. 28. 01:12
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Huszonéves koromban fiatalabbnak gondoltak a koromnál. Ezért korombeli lányok nem tekintettek partnernek. Tizenévessekkel jól kijöttem. Szerintem nem probléma.
2017. jún. 28. 07:36
 5/7 anonim ***** válasza:
77%

hát nekem is kiskoromba a 20 körüli lányok tetszettek, meg most is, meg szerintem vénember koromba is a 20-as csajok lesznek a legjobbak :'D

18/f

2017. jún. 28. 07:40
 6/7 anonim ***** válasza:
80%
Vannak akik fiatalabbnak néznek ki a valódi koruknál és belsőleg is olyanok 😄szerintem nincs semmi gond ha tudja a két fél hogy hol van a határ egymás között
2017. jún. 28. 08:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)
2017. jún. 28. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!