Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire zavaró a fiúk számára? Mit tehetnék?
Lányként az arcápolós vitába szólnék bele. Az alkohol durva a bőrhöz és nagyon szárít. De úgy nagyjából egész jól összefoglaltátok.
Ha téged zavar a bőröd állapota, akkor egy jó kozmetikust és bőrgyógyászt keress fel. Ha úgy van, a bőrgyógyász tud krémet vagy gyógyszert írni, egy kozmetikus pedig ki tudja tisztítani (már ami olyan típusú pattanás) a bőrödet. Nem feltétlen drogériás termékekre hagyatkoznék, inkább a gyógyszertári termékeket mondanám az esetedben, ott is tudnak általában a bőrödnek megfelelő terméket mondani. Az általam használt termékeket pedig feleslegesen írnám le, mindenkinek más válik be, ezt magadnak kell kitapasztalnod. És őszintén, a sminkeléssel csak rosszabbat tennél a bőrödnek, illetve a nap sem tesz neki jót, mert “beleég”..., viszont ha ki van tisztítva, akkor jót tesz neki, segít “fertőtleníteni”.
Közben visszaolvastam a kérdésed, vannak elég pancser kozmetikusok, próbálj meg egy másikat. Nekem megvan már A kozmetikus, nagyon szépen rendbe teszi a hátamat és már a kezelés másnapján sokkal szebb a bőröm. Neked is lehet az étkezéssel van baj mégis. Nekem például a túlfinomított dolgok is (péksüti, fehérkenyér...) rontják, illetve a cukor sem tesz neki jót. A bőrgyógyász sem rögtön töm gyógyszerrel, először ők is hormon nélkül próbálják meg rendbe tenni a problémákat. És kitartást, neked is szép lesz a bőröd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!