Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tinik többségének volt már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinik többségének volt már hosszabb kapcsolta?

Figyelt kérdés

Én olyan suliba jártam ahol sok fiú volt így nem nagyon tudom hogy mi a jellemző. Nálunk pl sokaknak nem volt, nekem sem volt kapcsolatom.

De mi a jellemző ebben a korban, hosszabb vagy rövidebb távú kapcsolat, esetleg csak randik?

2021. máj. 28. 11:12
 1/5 anonim válasza:
66%
A normális lànyok stabil kapcsolatra törekednek, a pibncok meg minden farokra ráülnek.
2021. máj. 28. 11:15
 2/5 anonim válasza:
90%
Ez ember függő. Nekem amíg gimibe jártam, 4 évig egy párom volt, barátnőmnek csak komolytalan kapcsolatai, alkalmija, másik barátnőm azóta is együtt van a párjával.
2021. máj. 28. 11:17
 3/5 anonim válasza:
48%

Tini szerelem az múlandó általában. Már nem az az idők járnak mint régen, akkor korán házasodtak össze az emberek. Persze tudok pár személyről a régi osztálytársaim közül, akiknek ugyanaz a barátjuk/barátnőjük mint akkor (nem osztályon belül). Aztán a legtöbb persze csak ideig-óráig tart, pár hónap jó esetben, a legtöbb tini kapcsolat addig tart. Jön a nagy szerelem, még nem tudnak semmiről semmit, de szerelmesek, főleg a lányok. Elhiszik hogy az az igazi, az örökkétartó, aztán rájönnek, hogy nem úgy van. Persze én is voltam talán 2x szerelmes, egyszer még általánosban, egyszer meg középsuliban fiúként. A lányok nem akartak összejönni velem, így plátói maradt. Én kedveskedtem nekik, ajándékot is kaptak, szerelmet is vallottam, ők sajnos nem szerettek, ez van. Azt hittem megbolondít az érzés, de viszonylag hamar elmúlt, pár hónap, ahogy írtam. Aztán 17 évesen jött az első igazi, akivel kölcsönösnek tűnt és akkor le is feküdtem azzal a lánnyal. Az még tartott suli után is, 3 évig tartott, akkor vesztünk össze. Most van alakulóban egy új, 22/F.

Az meg kimaradt, hogy mindenki kíváncsi, el akarják veszteni, ez ma már konkrétan divat, hogy szexelni kell, szűzként ciki, erről beszélnek egymás között stb. Vannak elég sokan akik alkalmiba is belemennek éppen emiatt. Sok a buli is, meg minden, lehetőség adódik ezerrel. Az amerikai tini filmek nem lőttek messze ezzel, sokról tudok, akik alkalmiban vesztették el. Hogy megbánták-e, én nem hiszem, ez inkább olyan megkönnyebbülés, hogy fuhh ez az, tízen x évesen végre már nem vagyok szűz lúzer. Úgy érzik, jobb túllenni rajta.

2021. máj. 28. 11:22
 4/5 anonim válasza:
100%

Nekem tiniként nem volt komoly kapcsolatom, sőt semmilyen. Egy fiúval kavartam a gimiben pár hónapig. (Nem volt szex)

A 20. szülinapom előtt jöttem össze a párommal már több éve együtt vagyunk és együtt is élünk. Ő vette el a szüzességemet is.

2021. máj. 28. 14:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én 16 lassan 17 éves vagyok most, a barátom pedig egy évvel idősebb, szóval tinik vagyunk még. 1 éve és 11 hónapja együtt vagyunk. Szerintem ez abszolút mondható hosszúnak és komolynak, ebben a korban
2021. máj. 29. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!