Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiúk többségének azért van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk többségének azért van barátnője hogy legyen kivel szexelnie?

Figyelt kérdés

Most ezt amiatt gondolom mert a legtöbb fiú állandóan szexelni akar. Meg ha valakinek ha nincs barátnőm akkor egyből melegnek gondolnak.

Tehát tényleg minden a szex?

2021. jan. 24. 17:36
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
A többségnek valószínűleg igen. Ezért a véleménynyilvánításért milyen pontozás jár vajon?
2021. jan. 24. 17:38
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Én azt tapasztaltam, hogy nagyon szerelmesek tudnak lenni a fiúk.
2021. jan. 24. 17:40
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

Nem minden esetben ! Nálam legalább is , nem így volt ez !

Igen , mindenem volt a szex , de nem csak azért kellett nekem egy nő , hogy csak szexeljek vele , hanem én társra vágytam , akivel közösen tervezzük a jövőnket és családot alapíthatunk , ami végül , ma már meg is valósult !

2021. jan. 24. 17:47
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Én tizenévesen, kora huszonévesen voltam iszonyúan szerelmes párszor, de pofára esés lett az összes vége. Azóta csökkent erősen a vágyam a párkapcsolat iránt.
2021. jan. 24. 17:49
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
Nem, ne általánosíts.
2021. jan. 24. 17:49
 6/10 Noren1989 ***** válasza:
88%
#1, de csak azért, mert nem tudja a java eldönteni, hogy ironizàlsz, vagy komolyan gondolod.
2021. jan. 24. 17:52
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Szexelni IS, és mellé szeretni a lányt, élvezni a társaságát, eljárni vele mindenhova. Ez a célunk. 24f
2021. jan. 24. 18:25
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
#6 pont ezért voltam kíváncsi. Iróniának is hívhatjuk, nem tud senki általános választ adni. És nem is sokan értették ezért lepontozták...
2021. jan. 24. 18:35
 9/10 anonim ***** válasza:
87%
Én nekem mondjuk pont nem ez a lényeg. Persze a szex is fontos de nekem az sokkal fontosabb hogy egy társ legyen mellettem akivel közös céljaink vannak, közös érdeklődési körünk legyen, hogy mellettem legyen ne csak a jó időszakokban hanem mikor a nyakamba zúdul a sz*r is. A szex egy extra ami a kölcsönös bizalom és testi lelki vonzódás kiteljesedése.
2021. jan. 24. 19:02
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Itt azért lényegesen többről van szó. Fontos a jó szex, de ez a nő miatt lesz nagyobb horderejű akit szeretsz(jobb esetben). Ha nincs érzelem, ha hiányoznak az apró dolgok, akkor az csak sima b@szás, és azt bármelyik hétköznapi lány is megtudja adni.
2021. jan. 24. 20:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!