Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk!(leginkább 14-25) Titeket...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk!(leginkább 14-25) Titeket taszítana egy lányon vagy elítélnétek emiatt?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon nagy anyajegy a fenekemen. Sötét, de nem kiálló, egyben van a bőrömmel. Ha fürdőruhát veszek fel, mostmár pont kilátszik(nem azért mert nőtt vagy valami, hanem mert a fenekem nőtt). Nagyon nagyon insecure vagyok emiatt és már félek hogy mi lesz ha például megyünk strandolni valahova.

Ti kinevetnétek egy lányt ezért, vagy elítélnétek? Zavarna?

16l

2021. máj. 26. 10:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a fenekem van egy anyajegy és jóóóóval nagyobb. Nem érdekel ha másokat ez zavar. Ne nézzen oda akkor. Eleinte én is szégyeltem és akartam távolítani, de a doki azt mondta valszeg heg maradna meg ne piszkáljuk ha muszáj. Ne érezd magad emiatt rosszul. Szerintem az anyajegyek tök különlegesek
2021. máj. 26. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!