Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk!(leginkább 14-25) Titeket...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk!(leginkább 14-25) Titeket taszítana egy lányon vagy elítélnétek emiatt?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon nagy anyajegy a fenekemen. Sötét, de nem kiálló, egyben van a bőrömmel. Ha fürdőruhát veszek fel, mostmár pont kilátszik(nem azért mert nőtt vagy valami, hanem mert a fenekem nőtt). Nagyon nagyon insecure vagyok emiatt és már félek hogy mi lesz ha például megyünk strandolni valahova.

Ti kinevetnétek egy lányt ezért, vagy elítélnétek? Zavarna?

16l

2021. máj. 26. 10:46
1 2
 1/11 anonim válasza:
12%
Sajnos ezt csak képről tudnánk megmondani. Mutasd meg.
2021. máj. 26. 10:50
 2/11 A kérdező kommentje:

[link]

Ekkora és ilyesmi, csak nem dudorodik ki ennyire, hanem sima

2021. máj. 26. 10:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna.
2021. máj. 26. 11:07
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha a feneked nőtt és nagyon "insecure" (🤦‍♂️) vagy miatta akkor kezdj el tornázni vagy mozogni valamit és rendesen étkezni.

Szerintem senkit nem zavar egy nagyobb anyajegy a fenekeden, főleg ha feszes és formás ellenben...

2021. máj. 26. 11:12
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem a fenekem miatt vagyok insecure. Edzek, azért nőtt. Hanem az anyajegy miatt
2021. máj. 26. 11:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nekifutok mégegyszer:

Tehát szerintem a férfiak 99%-a le***ja hogy van egy nagyobb anyajegy a fenekeden. Az teljesen természetes dolog és van mindenkinek csak máshol.

Ellenben sokkal taszítóbb ha zsíros, hájas, löttyedt feneked van amihez még képes lennél felvenni olyan fürdőruhát ami alig takar és éppen hogy csak nem szakad szét rajtad. Na az taszító.

Amúgy azt tudod hogy az "insecure"-nek van magyar megfelelője is?

2021. máj. 26. 11:23
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem zsíros, löttyedt. Másfél éve edzek rá. Ezért mondtam hogy nőtt, mert eddig lapos volt, most pedig kezd formája lenni.

Az insecure magyarul bizonytalant jelent, én úgy tudom, de szerintem ez nem pont a megfelelő szó

2021. máj. 26. 11:26
 8/11 anonim ***** válasza:
80%
Yooo girl, don't be insecure! Amúgy hogy jut eszedbe, hogy ezért bárki is kinevetne, elítélne vagy hogy zavarná, hogy van rajtad? Csomó embernek van anyajegye, nincs benne semmi kinevetni vagy elítélni való, és még csak azt se mondanám, hogy ez bárkit is zavarna.
2021. máj. 26. 11:55
 9/11 anonim ***** válasza:
33%
Agyra is gyúrj egy kicsit
2021. máj. 26. 13:26
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez neked nagy? :O Egyébként ha szólsz a srácoknak a strandon, hogy csapjanak a popsidra, ha tetszik nekik, akkor gyorsan rá fogsz döbbenni, hogy mennyinek bejön, függetlenül az anyajegytől. :D
2021. máj. 26. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!