Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, volt már olyan veletek,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, volt már olyan veletek, hogy valaki kéretlenül elővette, mutogatta előttetek a fa*kát? Hogy reagáltatok?

Figyelt kérdés
2021. máj. 20. 12:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
kaptam már kéretlen dickpicet ha az megfelel. Az volt rá a válaszom, hogy "jajj, de kis aranyos" és ment a block
2021. máj. 20. 12:18
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Nekem csak 1-2 haverom szokta ittasan hülyeségből, meg bevallom velem is megesett. Viszont ha egy idegen kéretlenül ezt tenné megkérném rá, hogy fejezze be, ha nem sikerülne neki, akkor nyilván más foganatja is lenne.
2021. máj. 20. 12:26
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
A haverom adtam neki egy potencia növelőt és dugás előtt küldött a farkáról nekem egy képet :D örült magának,én nem tudtam mit csinálni...láttam már ilyent szóval egy nevetős smile-t írtam aztán ennyi.
2021. máj. 20. 13:04
 4/7 anonim ***** válasza:
24%
Nálam,mindég van bicska nem ajánlanám,mert a kabát zsebe vinné haza,a f....át !
2021. máj. 20. 14:00
 5/7 anonim ***** válasza:
39%

Öhm én a kérdést nem szeretném megválaszolni meg ismeretlennel még nem volt ilyen. Bulin részegen volt hogy 1-2 ember elkezdett propellerezni mikor kanosra itta magát de ennyi.

Amugy hallod #4-es, elég szánalmas ha te bicskával járkálsz az utcán, mitől félsz inasba raknak vagy mi? :D

2021. máj. 21. 00:03
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem olyan v,h Sziget után felajánlotta1taxis,h ingyen hazavisz.Én kis naiv beültem a taxiba,mert egész helyes pasi v,de mikor bemutatkozott,a keze helyett a farkát adta a kezembe!Hát mit mondjak,lefagytam,pedig már kb40éves voltam,de hát ez az átka,ha vki ennyi idősen is még úgy néz ki,mint1tini lány:)
2021. máj. 27. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja most látom,h fiúkat kérdeztél,bocsi:)
2021. máj. 27. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!