Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok is meg szokták nézni a pasikat az utcán, vagy csak a fiúk a lányokat? Ha igen, milyen gyakran?
Valtozo, de altalaban lesutom a szemem
Bamulni nem szoktam, max buszon szemezek
Igen nyugodtan kurvázz le. Ha egy fiú néz meg minden lányt, akkor elnézik neki, mert fiú. Nekik/nektek szabad mindent, hogyne. Ha egy lány csinálja ugyanezt már k*rva. Ugyanígy van véleménymondásnál is, ha egy fiú elmondja a véleményét, ő egy férfi. Ha egy nő mondja el, akkor már megint K*rva. Jó lenne egy kicsit leülni és elgondolkozni ezen. Fiúknak szabad, s nekünk nem?
7-es vagyok, a K*rva:)
Egyet értek. Én is lány vagyok és simán megnézem a fiúkat (persze nem úgy bámulom őket, mint egyes pasik a lányokat...khm, khm) de szerintem ettől nem leszek k.rva. Mellesleg kedves #8 ha nem tudod ennek a szónak a jelentését akkor szerintem ne nagyon használd. Megsúgom, hogy nagyon nem azt jelenti, hogy az illető megnézi a fiúkat az utcán. És szerintem amikor egyes fiú csapatok úgy bámulják a lány mellét, hogy konkrét kiesik a szemük...na az nem baj ugye? Meg ők még véletlenül sem hímk.rvák..Á, dehooogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!