Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegen srácra milyen okból köszöntök rá az utcán csajok?
Az a helyzet kedves incel hogy ha fáj az igazság ha nem, akkor sem akarnak tőled semmit mert komolytalan vagy és mint kiderült rendkívül tudatlan.
UI: Megnézném IRL mikor kötsz bele a tesózásba ami bár nem egy "tanult" megszólítás, csak egy elég baráti.
Mondjuk ott már alapból gond van ha egy ilyen kérdést fel kellett ide raknod :D
Mondjuk lehet neked se szimplán köszönnek, hanem tetszik a hülye motoros fejed nekik, de te akkora balek vagy, hogy le se esik, vagy szimplán csak hülyének néznek és a barátnőkkel kiröhögnek.
A másik meg, ha tudnál olvasni van barátnőm, úgyhogy az incelezés nem nyert és volt már példa hogy az ő jelenlétében is keresztbe akartak tenni nekem ilyesfajta csajok, volt aki felhivott, azt se tudtam ki a f__zom... Remélem igazad van és nincs a köszönések mögött semmi, de ha gúnyból van, vagy flörtből, nekem kínos. Itteni tapasztalatok érdekelnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!