Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Idegen srácra milyen okból...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegen srácra milyen okból köszöntök rá az utcán csajok?

Figyelt kérdés
Néha egy-egy idegen csaj rám köszön (mindig más) és fogalmam sincs kik azok, jó kedéllyel köszönnek, én meg sokszor vissza se köszönök annyira váratlanul jön, vagy épp sietek valahova, plusz kerülöm a flörtöt, mert van barátnőm, csak érdekelne miért csinálja ezt pár extrovertalt csaj, fiúk sose köszönnek csak úgy. Városról van szó, nem falu. Lehetne találgatni,csak várok tapasztalatokat.

2021. máj. 20. 20:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
állnak egymáshoz. Fiúk valahogy nem tévesztenek össze másokkal, sem idősebbek.
2021. máj. 21. 00:27
 12/15 anonim ***** válasza:

Az a helyzet kedves incel hogy ha fáj az igazság ha nem, akkor sem akarnak tőled semmit mert komolytalan vagy és mint kiderült rendkívül tudatlan.

UI: Megnézném IRL mikor kötsz bele a tesózásba ami bár nem egy "tanult" megszólítás, csak egy elég baráti.

Mondjuk ott már alapból gond van ha egy ilyen kérdést fel kellett ide raknod :D

2021. máj. 21. 00:29
 13/15 A kérdező kommentje:

Mondjuk lehet neked se szimplán köszönnek, hanem tetszik a hülye motoros fejed nekik, de te akkora balek vagy, hogy le se esik, vagy szimplán csak hülyének néznek és a barátnőkkel kiröhögnek.

A másik meg, ha tudnál olvasni van barátnőm, úgyhogy az incelezés nem nyert és volt már példa hogy az ő jelenlétében is keresztbe akartak tenni nekem ilyesfajta csajok, volt aki felhivott, azt se tudtam ki a f__zom... Remélem igazad van és nincs a köszönések mögött semmi, de ha gúnyból van, vagy flörtből, nekem kínos. Itteni tapasztalatok érdekelnek.

2021. máj. 21. 00:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Bocsi hogy helyes vagyok jómódú és lesz*rom hogy kinek miért köszönnek a lányok, nehéz visszaköszönni nekik? És ha flörtölni akar mivan? Kit érdekel hogy van-e barátnőd, max bepróbálkozik és közlöd hogy bocsi van párom. Ez annyira cink lenne vagy mi? Btw én néha azért nem tudom hogy miért köszönnek (és nem is érdekel) mert annyi embert ismerek hogy f*sz se tudja fejben tartani.
2021. máj. 21. 00:41
 15/15 A kérdező kommentje:
De mi a f__znak írsz ide ha téged ez a téma nem érdekel? Azért nem fogok leállni dumálni ilyen csajjal pár percre se, mert a pletykák itt gyorsan terjednek, valamint tudom mire képesek, az ilyen lányokat nem gátolja az se ha barátnőd van, simán képes szetszakitani is a kapcsolatodat, megtudja valahogy a neved, vagy a telefonszámod, aztán elkezdi fúrni.
2021. máj. 21. 00:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!