Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegen srácra milyen okból köszöntök rá az utcán csajok?
Én részegen és józanon se csinálok ilyet, max amikor bénázok és összekeverlek valakivel. (Eddig amúgy akkor tök aranyosan lereagálták - cska utólag nagyon kínos volt nekem, mikor rájöttem. Xd)
Nem lehet, hogy a sulidból ismernek?
Velem is van olyan hogy random csajok rámköszönnek, mondjuk 2 éve volt sűrűn ilyen mikor motoroztam városba és random voltak csajok akiket egyáltalán nem vágok de rám intettek (volt h egy csaj intett rám vagy 10x de még mindíg nem vágom ki az) vissza köszönök kedvesen aztán annyi, nincs kedvem kérdezősködni hogy honnan ismernek :D
18/F
#7 vagyok, nem tudom de nem is kell túlgondolni egy köszönésbe mit akarsz bele látni tesó?
Ha ismerős egy csaj van hogy én is ráköszönök és akár összetévesztem valakivel de utólag már nem szólok hogy jajj bocsi nem rád gondoltam.
Kit érdekel de komolyan ? :D Köszön visszaköszönök szotyi
Te engem ne tesózzál...
Feltettem egy kérdést, eleve a csajoknak és nem is kötelező rá válaszolni, engem érdekel, hogy miért csinálják, téged nem, szevasz.
Egy egyszerű köszönésbe én se látnék bele semmit, a hangsúly viszont fura, de nem tudom eldönteni hogy gúnyos vagy kéjes eléggé közel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!