Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék kikerülni ebből a helyzetből? Sajnos megbélyegzi a mindennapjaimat.
Barátnőmmel tavaly decemberben jöttem össze, akkor sokat voltunk együtt és jó is volt minden. Utána ugye most folyik az érettségi és sokat tanul, ezért az utóbbi pár hónapban már nem jutott egymásra annyi idő és megvisel.
Viszont nem csak ez, hanem ha van is ideje, akkor is sokszor nem rám szánja, van amikor egyedül akar lenni, meg a barátaival stb. Ezzel nincs is probléma, viszont engem nagyon rosszul érint. Hiányolom a társaságát, meg azt a sok együtt töltött időt, ami az elején volt.
Például mindig várom a hétvégét, hogy találkozzunk és amikor elmarad, akkor kb rossz a kedvem egész hétvégén.
Most is mondta, hogy hétvégén a barátnőjénél lesz és már el is ment a kedvem az egésztől.
Nagyon szeretem, viszont sokszor rosszul érzem magam, mert nem tudunk eleget együtt lenni és így mondhatni boldogtalan vagyok.
Hogy változtathatnék ezen a helyzeten, valaki tud valami megoldást?
Korrekt csaj, nem akar már veled lenni de szakítani nem képes...
Ne csinálj semmit, ne foglalkozz vele, ne keresd és közben kezdj el csajozni.
Tudom szereted blabla...de ez a "kapcsolat" már halott
Akkor keress barátokat akikkel ilyenkor lóghatsz vagy valami hobbit, elfoglaltságot mert előbb-utóbb megunja hogy teljesen tőle függsz...
Járj el edzőterembe pl. ahhoz még haverok se kellenek és még jól is fogsz kinézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!