Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy a szerelem adna értelmet a mindennapjaimnak? 18/l
Nagyon üresnek érzem az életem, nem tudom mit keresek vagy hová tartok. Mondjuk nincs sok értelme ilyet írni ide, mert valószínűleg nem kapok itt kimerítő választ soha.
Szóval a kérdés..Lehetséges, hogy majd ha szerelmes leszek eltűnik ez a sok kétség és nem fogok foglalkozni azzal, hogy bármit teszek semmi lényeges következménye vagy értelme nem lesz? Szerintetek az emberek egymás életének adnak értelmet?
Igen, ez így van ahogy leírtad. :) Ha szerelmes leszel minden megváltozik. Megtelik minden élettel, és színekkel.
Szóval ne félj ettől. :)
"Nagyon üresnek érzem az életem, nem tudom mit keresek vagy hová tartok. "
Ha teljesen csak a másik félben keresed majd az életed értelmét, az nem lesz egy kiegyensúlyozott kapcsolat. Társfüggő leszel. Félő, hogy totál ráakaszkodsz a másikra Ha nem érzelmileg akkor is rettenetesen függeni fogsz tőle. Hidd el, ez egy ponton túl nem tesz jót egy kapcsolatnak.
Egy kapcsolat akkor működik jól, ha két, egyenként is kiegyensúlyozott, önmagában is teljesen életet élni képes személy köti össze az életét. Szabad döntésükből, nem kényszerből és egymásra utaltságból. Nem kihasználni akarják egymást, hanem támogatni, mert erre érdemesnek látják a másik személyt. A másik személy ezt ugyanúgy viszonozza.
A gyereknevelés már esetleg jobban tud értelmet adni, de az még odébb van. Fiatal vagy, meg kell találnod a saját utad. Ebben egy társ segíthet, de nagyrészt mégis rajtad múlik dolog. Másnak is sikerül, neked is fog. Úgy pedig a kapcsolataid is sokkal tartalmasabbak lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!