Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy csomó tinilány azt gondolja magáról, hogy érettebb, a koránál, ezért nem a vele egykorúak között keres párt, hanem összejön egy sokkal idősebb, akár dolgozó emberrel?
... vagy esetleg mert ő jön be nekik?
És esetleg mert nem azon rugózik, hogy ő most dolgozik-e?
Csak a szokásos napi "hogy mer valaki összejönni olyannal, aki nem ugyanazon a napon született, hiszen ők már teljesen más korosztály" hiszti.
Nem, nem a korod miatt nem jön veled össze senki.
Nem mondom aut hogy érettebb vagyok a koromnál. A lányok általában (persze mindenhol vannak kívételek) előbb érnek mint a fiúk. Így a saját korunkhoz vagyunk megfelelően "érettek" csak ugyanezt az érettségi szintet a fiúk (általában) eleve később érik el.
17/l
Ez kezd mar kicsit uncsi lenni.
16 evesen mar suli mellett dolgoztam, 18 at betoltve kulon koltoztem es haztartast vezettem, szerinted olyan csavora lett volna szuksegem aki egesznap fortniteozik , egy tanyert se kepes elmosni es az az elete hogy minden hetvegen mas csajsziba dugja bele?
Es igen, imponalt ha valakinek mar volt felepitett egzisztenciaja, es nem egy kisgyerek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!