Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit adjak neki? (többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit adjak neki? (többi lent)

Figyelt kérdés
szóval nemsoká 1 éve vagyunk együtt barátommal. tudom hogy ez személy függő de valami romantikus dolgot akarok neki adni. barácsolásos dolgo is lehet vagy festéses vagy egy romantikus vacsi.vagy akármi. csak segítsetek mit adjak neki pls

2021. ápr. 24. 21:37
 1/2 anonim ***** válasza:
67%

Szia!

Nagyon kedves tőled hogy megakarod lepni, én szerintem egy-két nap kettesben nagyon jó ajándék neki, mivel az idő a legértékesebb amit tudsz neki adni.

Tehát egy napot töltsetek el együtt, menjetek mindenfele, beletojva az emberekbe mintha csak ti ketten lennétek!

Vidd el romantikus/gyönyörű helyekre, ha kell írok párat (csak írd le merre laksz, mert én pesten tudok sokat!)

2021. ápr. 24. 21:42
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valami kis személyes apróságot. Én pl varrtam egy polipot a saját kezeimmel. Egy barátnőm egy emberi szívet festett a barátjának vászonra. Vagy ha szereti az ilyesmiket lehet matchelő karkötőtök/gyűrűtök
2021. ápr. 24. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!