Elvehetik a telefont és nem adják vissza? (több lent)
Hogy megtehetik-e? Az attól függ, hogy megengeded-e nekik.
Ha bemennék balhézni a telefonért és még akkor sem kapnám meg, akkor íratnám is ki onnan egyből a gyereket. Vagy megelőzném a bajt, és be sem irattam volna oda.
A konzervatív tanárnénik nem veszik észre, hogy ha helyesen kezelnék ezeket a dolgokat, akkor a technológia csak segíthetne a tanulásban/oktatásban.
De abban az esetben ha valaki nem figyel és direkt a telefonnal szórakozik, akkor vegye el, rendben van. De óra végén, vagy maximum a nap végén adja is vissza, mert a tanítás után hogy mit akar a gyerek, az ne érdekelje őt.
Az iskola nem börtön. Az én iskolámban anno megengedett volt a telefonhasználat amikor a tanár éppen nem beszélt, vagy ha jött egy fontos telefon, felvehetted. Senki sem élt ezzel vissza soha, mert megszokott volt, és hasznosabb volt ez, mint a tiltás. Nem is értem.. Jó mondjuk nem Magyarország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!