Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi a helyzet?
A hétvégén egy házi buliban voltam,2 barátnőmmel, és az egyiknek van barátja, és az ő baráti társasága volt ott. Volt egy srác,amikor odamentünk már nézett, de annyira nem feltűnően és mosolygott is. Volt szó egy fiú barátomról és amikor kettesben voltunk megkérdezte,hogy van e köztünk valami, mondtam ,hogy nem. Ekkor még nem volt benne sok pia. Aztán ahogy többet ivott, egyre jobban nézett, mosolygott, közeledett. Utána már át is karolt,egy többet beszélt hozzám, mindig hívott inni,cigizni. Az est végére odajutottunk,hogy megfogta a kezem mindenki előtt, a combomat is simogatta, hajamat,arcomat. Véletlen eltörtem egy poharat,amit felakartam takarítani, de nem akarta engedni. Mondta ,hogy menjek vele haza aludni,meg,hogy aludjunk egy szobába. Mindenki előtt mondogatta, hogy milyen kedves és aranyos ez a lány. Mivel katona és a végén volt szó a missziókról és azt mondta mielőtt meghal én leszek az utolsó gondolata. Aztán az est végén mikor ment haza,hosszan megölelt és mondta, hogy vigyázzak magamra. Mondtam,hogy holnapra elfelejt mindent,aztán elkérte a teljes nevem. Bejelöltem, ráírtam,és ilyen furán válaszolt. Kérdeztem,hogy esetleg barátként ismerkedhetnénk-e tovább,és azt írta "nincs vele problémám".
Most akkor mi is van?
17L 24F
Hát.. Te hagyod hogy random srácok simogassák a combod?
Szerintem sok lesz az a korkülönbség is, illetve át kénr gondolni, hogy milyen életet szeretnél, és ahhoz igazítani az értékrendet.
A cigi meg... Drága és rossz, ráadásul büdös.
Bár a kérdésben nem, azért remélem tudtam valamennyire segíteni visszaegyengetni téged a helyes útra.
3-as.
A párom és köztem 6 év van, 16 éves voltam amikor megismerkedtem vele.
Ha akarják, működhet.
:(
De ennek később talán örülnni fogsz,azért ő jóval idősebb dolgozó ember te meg gimis.Igen,előfordul,hogy piával jóvalvidámabb szerelmesebb lesz az ember aztán vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!