Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire rossz helyzet egy fiúnál?
18 éves vagyok. Eddig egy barátnőm volt, elég csúnya vége lett a kapcsolatnak, azóta nem volt barátnőm (decemberben szakítottunk). Több lány is tetszik , de egy lány van csak, akivel komolyan is gondolnám, de barátja van, és nem akarok beleroncsolni a kapcsolatukba.
Az átlaghoz képest csendesebb vagyok, és nem igazán merek kezdeményezni. Félek, hogy mit fog reagálni, vagy hogy egyáltalán nem fogom érdekelni, nem fog komolyan venni vagy valami. Tudom, elég gáz, de nem igazán tudok ezzel mit kezdeni. Nem vagyok egy bulizós-csavargós fajta, összesen 2 olyan barátom van, akivel tényleg bármit megbeszélhetek. Sosem cigiztem, sosem voltam részeg, meg semmi ilyesmi. Tényleg komoly kapcsolatot szeretnék, mert hát eléggé itt az ideje már.
Velem is pontosan ez van tesa.😕
Azt tudom mondani neked, hogy próbálj meg minden alkalmat megragadni ismerkedésre, nem feltétlen csajozásra gondolod, hanem barátkozz. És esetleg egyszer megnézhetnéd, hogy milyen egy szórakozóhely hátha bejön, mert ott lehet ismerkedni igazán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!