Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak,ha barátnőm mindig menni akar bulizni ott alvós buliba?
Figyelt kérdés
Van egy fiú osztálytársa ,aki mindig hívja ott alvós buliba, ő meg mindig menni akar, múltkor nem ment ,de most megint lesz.
Szerintetek mit csináljak? Nem akarom elengedni, mert valószínűleg hajt rá keményen, viszont barátnőm csak a “barátot” látja benne.
Mit csináljak?
2021. ápr. 15. 21:56
11/16 anonim válasza:
#7-es vagyok leertekelitek segitsegemet pedig csak a frankot mondtam meg a csavonak hogy dongetik a csajat de nem tesz semmit minden kapcsolatba benne van hogy deszkazzak a csajod battya ez van
12/16 anonim válasza:
Mondd meg hogy te is el akarsz vele menni
13/16 anonim válasza:
A jó kapcsolat alapja a bizalom meg a többi fasz*ság:D Igen, lehet hogy a barátnője nem mászni rá a palira, de a pali igen. Történt már nem egy ilyen eset, szóval jogos a kérdező félelme. Valóban nem az apja, de azért van egymáshoz annyi közük hogy kompromisszumokat kötnek mondjuk... De kérdező szerintem hagyd, nyilván nem vagytok hasonlók sem. Keress egy olyan lányt aki otthon ülős típus.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Hát a vicc az,hogy ő engem még haverokkal se enged bulizni, nem hogy nőkkel meg stb 😅😅
2021. ápr. 16. 23:42
16/16 anonim válasza:
LOL XDD
tesó ez offos, esetleg könyörögj ki egy anált ha nem volt még vagy valami, aztán rakjad tartalékra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!