Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékennyé akar tenni?
Van egy fiú akivel kb 1 hónapja ismerkedek. Azóta voltunk 1 randin. Sajnos a 2 randit el kellett halasztani egyenlőre mert karanténba kerültem (csak megfigyelés alá, mert egy családtagom covidos lett és a randi után találkoztam vele és kiküldték ránk a tesztelőket is). A randi után 2 napra le akart jönni hozzám mert megtudta, hogy karanténba vagyok de ezt nem engedtem neki, mert nem akartam hogy tovább adjam a vírust, ha el is kaptam és túl korainak is érzem. Azóta, elmondta nekem, hogy találkozott egy barátjával (lány, legyen ő Anna). Szóval elmondta, hogy Anna nyakába "ugrott" annyira örültek egymásnak stb. - itt még nem gondoltam semmit -. Aztán pár nappal később jött egy olyannal, hogy egy lánnyal iszik (legyen ő Klaudia), aki csak úgy beállított hozzá. Klaudiával hajnalokig beszélgettek, másnap egyáltalán nem írt nekem.
Most van egy lány, legyen ő Fanni. Fannival és pár haverjával elmentem kirándulni. Készült a srácról fényképek, akivel ismerkedem. Erre most mondta, hogy Fanni azt mondta neki, hogy annyira jól néz ki, hogy lecsúszott a bugyija...
Ezt hogy vegyem le? Mi ilyenkor a megfelelő reakció? Féltékennyé akar tenni?
Elég ócska kisérlet hogy többnek tünjön szemedbe mint ami.
Annyira jónak akarja magát látatni
Igen
Ha van egy kis eszed akkor hanyagolod az ilyen egoista barmot örökre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!