Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon nem akar tőlem semmit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon nem akar tőlem semmit?

Figyelt kérdés
Szóval bejelöltem egy fiút snapen aki tetszik másfél éve. Három-négy hete. De még mindig nem jelölt vissza, amit valahol meg is értek mert nem hiszem hogy tudná a nevem. Szemezgetés volt egy másfél évig, meg sokszor mondták barátnőim hogy néz és sokszor láttam én is, habár én majdnem mindig hátat fordítottam neki és direkt nem néztem oda, akkor is ha a szemem sarkából láttam hogy néz. Meg volt még szeptemberben egy olyan időszak hogy kerültem is. Nem tudom ez mennyire befolyásoló tényező. A snapes jelölés után egy-két héttel bejelöltem Facebookon is, hogy hátha azért nem jelöl ott vissza mert nem tudja a nevem. De a probléma itt is az hogy 2017-ben állította be a profilképét de nem is magáról hanem egy háttérképet. Nem lájkolgatott azóta se semmit, őt se lájkolták. Itt ahol élek mindenki WhatsAppot használ, ezért az is lehet hogy letörölte. De az is lehet hogy nem és direkt nem jelöl vissza. Én pedig nem tudom eldönteni hogy melyik, nektek mi a véleményetek?
2021. ápr. 11. 14:06
 1/2 A kérdező kommentje:
Hoppá elírtam. Szemezgetés egy fél évig volt, azelőtt pedig nyári vakáció ugye, nem találkoztunk. Előtte pedig nem nagyon mutatott jeleket.
2021. ápr. 11. 14:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Mi, válaszolók, aligha tudunk pontos választ adni.

1).Vagy igyekezz találkozni a fiúval és beszédet kezdesz vele pl. azzal, hogy régen láttad, hogy van?

2). Barátaitól, barátnőitől (akár az övéi, akár a tieid) megkérdezheted, hogy mit tudnak róla, nem lett-e "lefoglalva". Azt is közölheted velük, hogy szívesen vennéd a közeledését, ha ezt elárulnák neki.

2021. ápr. 11. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!