Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok szeretik a nagydarab fiúkat?
Bejön nekik az olyan?Nem félnek tőlük?Mármint ismerkedni,találkozni összejönni.
Ne egy 2 méteres 180 kilós óriást vegyünk példának hanem pl egy 180-181 cm-es 89-92 kilós srácot,se nem akkora,mint egy ház,se nem vékonyka.
Pl van egy lány és egy fiú neten ismerkednek,meg is van a bizalom,szeretik egymást,már ott van a dolog,hogy találkozzanak,a lány olyankor miért fél a termete miatt elmenni hozzá?
Ez normál alkat, egyáltalán nem nagydarab. Ez lenne az egészséges, nem a túlsúlyos/agyongyúrt vagy épp a ropi.
Én amúgy kisnövésű nőként tényleg nagydarab (185-190 feletti, 100+ kg) férfiakkal dolgozom együtt, szóval egyáltalán nem félek tőlük. Bántani meg sajnos egy 170 centis is tudna, hiszen nyilván neki férfiként akkor is erősebb a fizikuma az enyémnél, ha alacsony.
Egyébként én inkább egy vékony pasinál “félnék” olyan értelemben, hogy a látszó bordák, vékony, nagyon eres kar, pipaszár, csont telibe kilátszik kategóriájú lábak nekem rettentő kiábrándítók.
8-as
Azért 100 kiló felett nem vagyok meg nem is voltam sose, akkora medve nem vagyok. XD
Kicsi zsír van rajtam,de nem úgy ,mint pl Tirpának. Ilyen enyhe muffin top.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!