Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok szeretik a nagydarab fiúkat?
Bejön nekik az olyan?Nem félnek tőlük?Mármint ismerkedni,találkozni összejönni.
Ne egy 2 méteres 180 kilós óriást vegyünk példának hanem pl egy 180-181 cm-es 89-92 kilós srácot,se nem akkora,mint egy ház,se nem vékonyka.
Pl van egy lány és egy fiú neten ismerkednek,meg is van a bizalom,szeretik egymást,már ott van a dolog,hogy találkozzanak,a lány olyankor miért fél a termete miatt elmenni hozzá?
A 180 cm, 90 kg az nem nagydarab, hanem inkább kövérkés.
Én 185, 80-85 vagyok, izmosabb, elég deltás. A legtöbb lány akivel voltam kb. a 45-50 kg kategória volt, és a többségnek nagyon is vonzó volt ennyi különbség.
Magam nem tartom nagydarabnak,mások,barátaim,ismerőseim,családtagjaim.
Előző barátnőm a legelején félt a termetem miatt,meg a lányok az miatt nem találkoztak/foglalkoztak velem,mint ahogy most se nagyon.Ma egyik baratommal beszelgettunk errol es mondta,hogy a termetem miatt,pedig nem vagyok egy gorilla.Kicsit aputest,de nem nagyon,felsoben nem is latni.
Tehat nem fenyezesbol tettem ki a kerdest ne essek felreertes.
""Előző barátnőm a legelején félt a termetem miatt,meg a lányok az miatt nem találkoztak/foglalkoztak velem,mint ahogy most se nagyon *az ismeroseim szerint*""
"Előző barátnőm a legelején félt a termetem miatt" -mármint ezt maga a csaj mondta meg nekem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!