Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok 12 év korkülönbség?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 12. 16:31
1/12 anonim válasza:
Hogy az egyik mondjuk 17, a másik 29? Igen, sok.
2/12 anonim válasza:
Az már pont hogy nem sok szerintem.
Persze jó lenne tudni konkrétan, pont tini korban nem mindegy, hogy 10-22 vagy 17-29.
3/12 anonim válasza:
Ha tinedzser vagy igen, ha 20 folott akkor annyira nem
4/12 anonim válasza:
Attól függ hány éves vagy.
De amúgy a kor nem számít
6/12 anonim válasza:
20 felett oke. Az alatt necces, de epp mukodhet.
7/12 anonim válasza:
2 év pik pak elmegy és akkor már 19 leszel, tehát nem sok csak a baj , hogy tini vagy még és csak kihasználnád a 29 éves hapsit aki hosszú távra tervez, te viszont csak gyermekes ábrándokban élsz még meg lángolásokban, hetente más más fiúk tetszenek meg, ne csinálj hülyét egy felnőtt férfiból!
8/12 anonim válasza:
Ha komolyan gondolják, akkor 20+ és 32+ ok.
Ha az egyik fél nem önálló, tehát iskolás és van valami függési tényező akkor ez sose egy egyenrangú kapcsolat.
Vagy a felnőtt férfi akarja kihasználni a gyereklányt, vagy a gyereklány képzel túl sokat magáról és vagy romantikus hiú ábrándokat kerget. Fiatal vagy még, itt még nagyon más az érdeklődés, a tapasztalás és az életút.
Fiatal fiú, idősebb nő kapcsolata megint más tényezőkön múlik.
9/12 anonim válasza:
8 és 20 éveseknél igen nagy baj. 30 és 42 évesnél már kevésbé. Apám és anyám között 9 év volt, 41 év boldog házasságot élhettek meg együtt. Senkinek sem kívánok rosszabbat.
10/12 Simike45 válasza:
Sajnos, tapasztalatom szerint sok. 30 volt a férjem, én még 19 se, semmit nem tudtam az Életről, ő meg túl sokat. Fél generációnyi különbség megmutatkozik ízlésben, felfogásban, szokásokban, baráti kör összetételében, stb. Gyakorlatilag külön világban éltünk 50 éven át és egyikünk se volt boldog. A végén majd belerokkantam az ápolásába és most itt vagyok egyedül - ami jó is, rossz is. A függetlenségem sokat ér, de ára a magány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!