Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év? Egy remek közeli barátviszony átlépése. Több lent..
Figyelt kérdés
Van egy nagyon közeli barátom akire bármikor bármibe számíthatok első szóra mellettem van legyen szó bármiről. Lett egy közös pontunk a kutyák (általam). Tehát ha már akarnám se tudnám elengedni a közös kutya miatt. Na de egy ideje érzem hogy többet érzek iránta mint barátság, és úgy érzem akár ő is. Amit tapasztaltam az az zavar ami közte és köztem van korkülönbség és, hogy én még kiskorú vagyok... Viszont adja a jeleket mintha én is bejönnék neki. Nem nagy dolgokra gondolok. Ebben a körforgásban lassan 1 éve benne vagyok és mostanában kezdem nehezen viselni a tétlenséget. Jelenleg én 17 ő 36 éves...
Tapasztalattal rendelkezik valaki esetleg? Vagy bármi tipp? Köszönöm
2021. ápr. 3. 20:36
1/4 anonim válasza:
Szerintem ez már nagyon sok,elég liberális vagyok de 15 évnél több már semmiképpen sem egészséges vagy müködőképes hosszútávon.
3/4 anonim válasza:
Szerintem is túl nagy a korkülönbség,de ez is sok mindentől függ. Az is lehet, hogy a "hugának", jó barátjának tekint csak. Adj neki te is enyhe utalásokat, de közben nem árt vigyázni, mert akár rámehet a kapcsolatotok is. (tapasztalat) Szóval, "ne ugroj fejest a mély vízbe", hagyd hogy kiforrja magát, ha érett irántad valamit, akkor azt komolyabban is a tudtodra fogja adni. De az is lehet hogy csak egy fellángolás és ő nem gondolná veled hosszabb távra a kor különbség miatt.
4/4 anonim válasza:
Egy 17 éves és egy 36 évesnek semmi szín alatt sem kellene párkapcsolatba lennie, ezt felejtsd el, sajnálom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!