Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az átlagos életkor különbség a fiú és a lány között?
Nincs olyan hogy átlagos, tini korban szerintem nem árt ha 5 év alatt van a korkülönbség. Felnőtt korban lehet több is.
És nem, nem kell a fiúnak idősebbnek lennie.
Szerintem sincs ilyen megszabott tól-ig határ, de elmondom hogy lányként én hogy állok a témához.
tini korban (14-17): 0-4 évvel idősebb fiúk tetszettek, minél idősebb lettem annál inkább közeledett a szám inkább a 4 felé
felnőtt korban: 19 évesen megtaláltam az akkor 5 évvel idősebb párom, akivel azóta is együtt vagyok. Előtte +2-5 év korkülönbséggel randiztam srácokkal.
De ez egyéni preferencia és nagyon függ attól, hogy te hány éves vagy.
16 éves fiúnak szerintem legnagyobb esélye 14-17 éves lányok között van,
egy 25 éves férfinak a 19-27-es korosztályt mondanám,
egy 45 éves férfi akár 25-50 éves nőkkel is randizhat, nem mindegy hogy az adott fiú/férfi hány éves.
Én egy öreg manussal élek most 58, kőgazdag igazgató egy multinál.Jól élek, kihasználom hogy fiatal és szép vagyok.;)
21L
Tiniknél 2 évnél szerintem nem ideális, ha több, tizenévesen ennyi is számít. Lehet egyébként a lány is idősebb, csak ebben a korban jellemzően ők az érettebbek, de nyilván van kivétel.
Felnőttként, mondjuk 22-25 év felett szerintem már több is belefér, de a 10-15 év feletti különbség szerintem az évek múltával már óhatatlan problémákat okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!