Én 20 vagyok az ismerősöm 24 éves.
Ahogy előttem is írták ami 100% az az hogy 4 év, minden más pedig nézőpont kérdése, például nekem vannak céljai, amiért teszek is,teszek azért hogy azt csinálhassam amit szeretnék még ha az mások szerint hülyeség is, szeretem az életem, jól érzem magamat, nem panaszkodom és nem vagyok negatív sem, mindenben csak a pozitív dolgot látom,ez vagyok én,egy 20 éves,van az ismerősöm akinek majdnem meg lett volna az érettségie de sajnos nem lett meg aztán másodszorra meg sem próbálta, iskola után el ment dolgozni vagy is be állta rabszolgának mert amit ő csinál az nem embernek való de hát ő tudja, el van és kész, munka után haza megy és xboxon játszik, ezt csinálja már 4 éve, utálja amit csinál de azért még is ott dolgozik, végre csak ki derítettem tőle mit is akart régen?
ehez pedig érettségi kéne neki, rá bírtam beszélni hogy keressen tanárt,csinálja meg az érettségit és végre csinálja azt amit tényleg szeretne és legyen boldog, állítólag meg fogja próbálni vagy is még 2 hónappal ez előtt ez volt de most úgy veszem észre hogy le se sz.rja, mondtam azt is neki hogy míg sok lehetősége van ezt használja ki de hát nem látszik nála semmi változás.
Pedig bárki bármire képes csak csinálni kell és ki kell tartani mellete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!