Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-18 éves lányok! Van egy barátom, aki egyáltalán nem gondolja magát vonzónak, és emiatt nem mer lépni a lányok felé. Én nem tudom megítélni, hogy vonzó-e számotokra egy ilyen fiú?
Figyelt kérdés
Kb 175cm magas, 75-78 kiló, van egy kis feleslege, de nem kövér, Izmos karjai és lábai vannak, lovagol, íjászkodik, sokat olvas, motorozik, régiségekkel kereskedik, vallásos, tisztelettudó, és emberséges, csendes, de van humora. Sok pénze van, mégsem jár márkás ruhákban, azt mondja, "nem ad ilyen felesleges külsőségekre" .
16 éves.
2021. ápr. 3. 10:37
11/12 A kérdező kommentje:
A pénzt maga teremtette elő ami a régiségezéshez kellett, állítása szerint 13 éves korától 15 éves koráig dolgozott, bejelentetlenül. Sosem mondta hogy mit. Nagyobb értékű dolgait maga építette fel ami van neki, és nagyon tisztelem érte, hogy nem a szülein élősködik, mellette jó tanulo egy példakép nekem, és én sem értem hogy egy ilyen srácnak miért nincs meg senkije?
2021. ápr. 3. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!