Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14-18 éves lányok! Van egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-18 éves lányok! Van egy barátom, aki egyáltalán nem gondolja magát vonzónak, és emiatt nem mer lépni a lányok felé. Én nem tudom megítélni, hogy vonzó-e számotokra egy ilyen fiú?

Figyelt kérdés

Kb 175cm magas, 75-78 kiló, van egy kis feleslege, de nem kövér, Izmos karjai és lábai vannak, lovagol, íjászkodik, sokat olvas, motorozik, régiségekkel kereskedik, vallásos, tisztelettudó, és emberséges, csendes, de van humora. Sok pénze van, mégsem jár márkás ruhákban, azt mondja, "nem ad ilyen felesleges külsőségekre" .

16 éves.

2021. ápr. 3. 10:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Elsősorban arcról lehet megítélni ki mennyire vonzó. Legalábbis első körben.
2021. ápr. 3. 10:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Neked tetszik ez az autó?

4 méter hosszú, 1000-1200 kg stb. Ugye hogy nem tudsz rá mit mondani?

2021. ápr. 3. 10:42
 3/12 A kérdező kommentje:
Megpróbálok szerezni róla egy képet majd.
2021. ápr. 3. 10:43
 4/12 anonim ***** válasza:
86%

Aztah, letezik ilyen fiu?🥺

Az elsőnek igaza van, az arcnak elég döntő szerepe van, de a leírtak alapján az értékrendszere rendben van, sőt még átlagon felüli is, ami nagyon tisztelendő és nagyon vonzó is tud lenni

2021. ápr. 3. 10:54
 5/12 anonim ***** válasza:
63%

Nekem nem az. Egyrészt a páromnak legyen elég önbizalma, mert nem akarom, hogy velem akarja ezt kompenzálni. Vagyis ha rá pillantok egy srácra ne az jöjjön le neki, hogy biztos kikezdenék vele, ha ő nem lenne, mert csúnyának gondolom meg ilyenek.

Súly, magasság nem fontos, a személyisége inkább.

Sportolás, olvasás, motorozás plusz pont. A régiség meg hobbi, igaz nem mindennapi.

Viszont ami kizáró lenne az a vallás. Egyszerűen akkor alapvető értékrendbeli különbségek jönnének elő, amik hosszú távon vagy nagy munkával és mindkét fél toleranciájával oldható csak meg, vagy ha senki nem enged akkor marakodnánk.

2021. ápr. 3. 11:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérdezd meg a képet, nem biztos hogy örülne ha kiraknád.
2021. ápr. 3. 11:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A leírtak alapján nem lehet vele gond, szimaptikusnak és normálisnak tűnik, de főleg arc alapján lehet megállapítani valakiről hogy helyes-e.

És amúgy eszedbe ne jusson az engedéje nélkűl képet kitenni róla

2021. ápr. 3. 11:33
 8/12 anonim ***** válasza:
78%

Tudjuk , hogy rólad van szó 😂 nem kell ennyire anonimnak lenni, egy anonim oldalon.

A kérdésedre a válasz: szerintem az ,hogy vonzód e valaki, az először a kinézetéből vehető észre. Én ellene vagyok a kinézet alapján lévő megítélésnek, de ebből a szempontból igaz. (Megjegyzem, később is lehet valaki vonzó, ha közelebbről megismered.)

16L

2021. ápr. 3. 12:16
 9/12 anonim ***** válasza:
80%

Ja, egy anonim oldalon miért nem lehet leírni, hogy magadról írsz?

Jó, ha vannak hobbijai.

Nem jó, ha nincs önbizalma.

A magasság meg súly nem számít, az arc annál inkább.

A vallás kizáró ok. A hit nem, a különböző hit sem, de aki vallásos, az nekem valahogy nem fér bele. Túl mások lennének a nézeteink.

A sok pénze van kijelentés meg nem szimpatikus. 16 évesen gondolom az anyjáéknak van sok pénze, hacsak nem a régiségekből szedett össze pénzt. Amihez szintén tőke kell, amit nem magának teremtett elő.

2021. ápr. 3. 14:53
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem magamról írok. Csak olyan fura volt hogy bekérdezett, hogy szerintem vonzó-e ő xy lányok számára? És nem tudtam válaszolni
2021. ápr. 3. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!