Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet a srác érez valamit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Noémi 2005 kérdése:

Lehet a srác érez valamit irántam?

Figyelt kérdés

Eddig csak 2x találkozunk az is nem teljesen józan állapotban.Az eső találkozás egy diszkó volt.Csókolóztunk stb., Aztán a nagy semmiből mikor a karjaiban fekszem a fűben azt mondja nekem aranyos vagyok.Mikor már haza kellett mennie mondtam neki,hogy el kísérem egy darabon. Ő megfogta a táskámat és rá tette a vállára...majdnem haza is vitte...az út felénél jöttem rá,hogy a táskám bizony nála maradt. A másik találkozó az pár hete volt. Pár haverjával jöttél le a szomszéd faluból szintén nem teljesen józan állapotban.A hídnál unszolt hogy igyak,mond nem és előrébb szaladtam ő meg utánnam. Átölelt hátulról és odasúgta nekem ,hogy emlékszem erre úgy mint a diszkón.Volt egy hasonló eset még, de akkor félig fel emelt és a levegőben megfordított a többiek felé. Egy helyben ültünk a futballpályán és én csak fel hoztam ötletnek hogy táncolunk egyet.Odafordultam hozzá hogy jöjjön ő velem táncolni az az hülyéskedni. Eleinte nem akart jönni de az én unszolásomra és a többiek unszolására le jött.Kézenfogva levezettem a lelátóról.Ő viccből elkezdett csárdásba vinni.Aztan mikor megunta felkapott a vállára mint valami szemeteszsákot és el döntötte,hogy ő fel visz arra a lelátóra. Nos ez nem jött össze neki, így le estünk. Én adtam egy ötlettől vezérelve puszit az arcának jobb felére. Aztán át ültem a másik felére.Egy idő után fel is ült és az raktam az egyik lábam a lábán. Egy ötlettől vezérelve megrendeztem a szeme színét ne ugyebár sötétben nem igazán láttam. Olyan mélyen a szemembe nézett akkor, nagyon zavarba hozott, nagy nehezen ki makogtam,hogy a sötétben nem akarom azért kérdezem. Mikor mondták,hogy lassan mennek minket direkt le hagytak a többiek. El csattant pár csók aztán valahogy zavarba jöttem elkezdtem figyelni a tájat oldalt mire ő homlokon puszilt.Elmosolyodtam mire ő is elmosolyodott.Meg kérdeztem tőle mégisiert kaptam? Miért az volt a válasza hogy fogalma sincs. Megkérdeztem tőle későbbiekben hogy meddig bírja hogy nem csókol meg ha közel vagyok nagyon hozzá. Mire azt mondta hogy nehezen.Par csók még volt aztán oda mentünk a többiekhez.A búcsúzáskor láttam rajta hogy a szoros ölelésen kívül akart volna egy csókot vagy valami olyasmit de nem léptem,mert az egyik haverja kérdezett tőle valamit.

Valaki PLS válaszoljon vagyon össze vagyok most zavarodva.

2021. márc. 22. 10:04
 1/5 anonim válasza:
100%
Van egy Tini párkapcsolatok rovat is.
2021. márc. 22. 10:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Valamennyire biztos, hogy bejössz neki, de hatalmas érzékeset ne képzelj bele, főleg, hogy egyik alkalommal se volt épp józan állapotban. Ha komolyabban érdekelnéd, akkor józanul is találkozna veled gyakrabban.
2021. márc. 22. 10:17
 3/5 anonim válasza:
Lehet.
2021. márc. 22. 10:36
 4/5 anonim ***** válasza:
93%
Falusiak vagytok az látszik . :D
2021. márc. 22. 11:18
 5/5 anonim válasza:
Hát ha már úgy seggberakott, hogy nem tudsz leülni, akkor biztos. Ajánlom, egyik havermonak nagyon bevált.
2021. márc. 22. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!