Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet a srác érez valamit irántam?
Eddig csak 2x találkozunk az is nem teljesen józan állapotban.Az eső találkozás egy diszkó volt.Csókolóztunk stb., Aztán a nagy semmiből mikor a karjaiban fekszem a fűben azt mondja nekem aranyos vagyok.Mikor már haza kellett mennie mondtam neki,hogy el kísérem egy darabon. Ő megfogta a táskámat és rá tette a vállára...majdnem haza is vitte...az út felénél jöttem rá,hogy a táskám bizony nála maradt. A másik találkozó az pár hete volt. Pár haverjával jöttél le a szomszéd faluból szintén nem teljesen józan állapotban.A hídnál unszolt hogy igyak,mond nem és előrébb szaladtam ő meg utánnam. Átölelt hátulról és odasúgta nekem ,hogy emlékszem erre úgy mint a diszkón.Volt egy hasonló eset még, de akkor félig fel emelt és a levegőben megfordított a többiek felé. Egy helyben ültünk a futballpályán és én csak fel hoztam ötletnek hogy táncolunk egyet.Odafordultam hozzá hogy jöjjön ő velem táncolni az az hülyéskedni. Eleinte nem akart jönni de az én unszolásomra és a többiek unszolására le jött.Kézenfogva levezettem a lelátóról.Ő viccből elkezdett csárdásba vinni.Aztan mikor megunta felkapott a vállára mint valami szemeteszsákot és el döntötte,hogy ő fel visz arra a lelátóra. Nos ez nem jött össze neki, így le estünk. Én adtam egy ötlettől vezérelve puszit az arcának jobb felére. Aztán át ültem a másik felére.Egy idő után fel is ült és az raktam az egyik lábam a lábán. Egy ötlettől vezérelve megrendeztem a szeme színét ne ugyebár sötétben nem igazán láttam. Olyan mélyen a szemembe nézett akkor, nagyon zavarba hozott, nagy nehezen ki makogtam,hogy a sötétben nem akarom azért kérdezem. Mikor mondták,hogy lassan mennek minket direkt le hagytak a többiek. El csattant pár csók aztán valahogy zavarba jöttem elkezdtem figyelni a tájat oldalt mire ő homlokon puszilt.Elmosolyodtam mire ő is elmosolyodott.Meg kérdeztem tőle mégisiert kaptam? Miért az volt a válasza hogy fogalma sincs. Megkérdeztem tőle későbbiekben hogy meddig bírja hogy nem csókol meg ha közel vagyok nagyon hozzá. Mire azt mondta hogy nehezen.Par csók még volt aztán oda mentünk a többiekhez.A búcsúzáskor láttam rajta hogy a szoros ölelésen kívül akart volna egy csókot vagy valami olyasmit de nem léptem,mert az egyik haverja kérdezett tőle valamit.
Valaki PLS válaszoljon vagyon össze vagyok most zavarodva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!