Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek most? Mi lenne a helyes?
Ha egyszer megégeted a kezed, nem rakod újra a tűzbe, igaz? Hisz megtanultad hogy csúnya vége lesz.
Ez a helyzet itt is. Egyszer már megtörtént a baj, nem is értem hogy a meztelen képedet más is látta és ez okés neked. Sokkal súlyosabb következményei is lehettek volna, bár még ki tudja mi történhet.
Jobb lenne lezárni az egészet és a jövőben sokkal óvatosabbnak lenni. A szüleiddel pedig beszélgess a netes veszélyekről, mert nagyon könnyen kitudnak használni, ahogy az exed is tette.
Köszönöm az egyetlen normális hozzászólónak 2-es :)
Egyébként csak egy kérdést tettem fel hogy mi lenne a helyes, így nagyon megérte a többieknek lehülyézni...
Valóban nem jó ötlet újra összejönni vele. Ő láthatóan nem tanult a legutóbbi esetből, továbbra is ugyanott tart. És el sem tudom képzelni, hogy hogy tudnál megbízni benne maximálisan ezek után.
És ha majd mással összejössz a jövőben, neki se küldj ilyen képeket, soha. Mondhat bárki bármit, ne tedd meg. Ha kell, inkább szakíts, de ezt ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!