Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért ignoráltok egy jó csajt?
Nem biztos hogy a fiú is így gondolja ahogy te, ha komolyan így van akkor meg valami nem tetszik neki.
Esetleg fiú barátaid, környezeted, exeid, akármi. Esetleg valaki bekevert.
-Talált mégjobbat
-Feltűnt neki valami olyan tulajdonságod, ami kizáró tényező nála
-Nem érzi magát késznek egy kapcsolatra, történt valami olyan a magánéletében vagy például több kedve támadt csak kavarni felejthető lányokkal
-Kevésnek érzi önmagát a lányhoz
-Sok dolga van, elfoglalt lett, emiatt esetleg nem akarja siettetni a kapcsolatba kerülést
-Hiányzik neki belőle valami "plusz", hiába tetszik neki, nem tud beleszeretni...
Nyilván mind rossz jel.
Én pár éve beleszerettem egy lányba, nagyából ugyanez történt, megismerkedtünk, beszélgettünk sokat, nagyon megkedveltük egymást aztán amikor komolyan nyitott felém visszautasítottam.
Külsőleg, belsőleg ő volt a "nagy" Ő, de féltem tőle hogy ha jobban megismer akkor rájön hogy valójában egy éretlen kisfiú vagyok.
Neki azóta családja van én meg valószínű életem végéig egyedül fogok megrohadni
Uuristen én pont ebben a helyzetben vagyok,de teljeseen!!!:O
Persze nem mondanám ki így magamra hogy "10/10es jó csaj" de az 100% hogy neki tetszettem az elejétől fogva
Szval ugyanez
Micsoda önbizalmad van.
Ezek szerint valami mégsem tetszett neki.
Nekem pl:
Nem álltam készen az első kapcsolatra, mert fullos csajnak bejöttem és én meg csúnya, önbizalom hiányos, nincs barátaim, stb...
Szóval igen, elbasztam, de többet nem fogok hibázni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!