Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy "félig szűz"?
Bocsi a kategóriát de nem tudtam, hogy hova tegyem ezt az amúgy is egyértemű kérdést :D
Ezelőtt 3 éve vesztettem el a szüzességem. Egyszeri alkalom volt, egy 3 perces menet minimum!
Azóta 1 évig nem voltam senkivel.
Most 1 éve vagyok együtt a barátommal. A kapcsolat elején nagyon stresszeltem, mert nem akartam csak úgy odaadni magam, de végül beadtam a derekam :D( csak megírom, hogy azóta is együtt vagyunk).
Nos ezt röviden tisztáztam!
Az lenne a kérdésem, hogy létezik olyan, hogy nem szakadt át teljesen a szűzhártya?
Csak azért, mert amikor a barátommal lefeküdtem, véreztem.
Mondom neki, hogy tessék megmondtam, hogy 1 éves az első szakításom után nem voltam együtt senkivel :D... eskü, hogy nem hitte el :)
Szerintetek jól gondolom, hogy csak feléig szakadt át?
Szűz nem voltam , elméletileg..gyakorlatilag meg félig.
Nem hiszem el, hogy már 50 ezerszer írják ki ugyanazt a kérdést😬😬
Tényleg nem lehet megérteni, hogy a szűzhártya megléte vagy hiánya és hogy valaki szűz vagy nem szűz, az kèt külön fogalom. Míg az első egy "kézzel fogható" dolog, a második csak egy állapot. Mindaddig tekintünk szűznek valakit, amíg nem járt pénisz a puncijában. Hogy csak fél percig járt, hogy nem szakadt át a szűzhártya a behatolától, onnantól számítva a lány nem szűz. Olyan eset is létezik, bár nagyon ritka, hogy valakinek csak szüléskor szakad át teljesen a szűzhártyája. És rengeteg olyan eset is van, hogy egy baleset folytán is átszakadhat valaki szűzhártyája (spárga, lovaglás stb), de ennek ellenére szűznek számít, amígy nem fekszik le valakivel.
#4 épp ezt tárgyaltuk az imént, hogy az exemnek bébipöcse volt :D
A mostani párommal másabb, valahogy át tudom magam adni teljesen és tök laza vagyok.
Ilyen létezik, nekem konkrétan a harmadik partnernél szakadt el teljesen a szűzhártyám, akkor sokat véreztem is. Neki kifejezetten nagy mérete volt, gondolom azért.
De attól társadalmilag nézve nem vagy szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!